Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Αλλαγή Διεύθυνσης στο Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης του Argo Travel

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 February 2020, 10:16

Επιδίωξη του Argo Travel με τη συμβολή της νέας διευθύντριας, κας Νόπης Σαββίδου, είναι η αναβάθμιση του brand στη Βόρειο Ελλάδα.


Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Argo Travel ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κα Νόπη Σαββίδου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύντριας στο Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Η κα Σαββίδου διαθέτει μακρά εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία και με αυτήν την εμπειρία θα επιδιώξει τη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών προς το πελατολόγιο του υποκαταστήματος και της εταιρείας γενικότερα.

Επιδίωξή του Argo Travel με τη συμβολή της νέας διευθύντριας είναι η αναβάθμιση του brand στη Βόρειο Ελλάδα, η διάχυση συσσωρευμένης τεχνογνωσίας επτά δεκαετιών και η περαιτέρω ανάπτυξη του εύρους των διαθέσιμων υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του corporate travel, του εισερχόμενου τουρισμού κι ασφαλώς του συνεδριακού τουρισμού, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.

Η διοίκηση του Argo Travel ευχαριστεί την κα Ντόρα Δαμβουνέλη, διευθύντρια του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, για τη σημαντική επί σειρά ετών συνεισφορά της στο υποκατάστημα από ιδρύσεώς του. Μέσα σε όλα τα χρόνια με τις ικανότητες και την επίμονη προσπάθειά της, κέρδισε ένα σημαντικό πελατολόγιο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα. Η Διοίκηση του Argo Travel της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top