Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΗΑΤΤΑ

Τατιάνα Ρόκου - 25 Φεβρουάριος 2020, 11:08

Στις πρόσφατες εκλογές εξελέγησαν και οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία FEDHATTA, στην οποία πρόεδρος εξακολουθεί να είναι ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, γενικός γραμματέας ο κ. Γιώργος Μαρούτσος και αντιπρόεδρος ο κ. Στάθης Σκρέτας.


Το έργο του ΗΑΤΤΑ δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν τα Μέλη του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.

Στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΑΤΤΑ συμμετέχουν νέοι, δραστήριοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, στηρίζοντας τις προσπάθειες ανανέωσης και δυναμικής του Συνδέσμου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίασή τους, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Σημειώνεται ότι στις πρόσφατες εκλογές εξελέγησαν και οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στην οποία πρόεδρος εξακολουθεί να είναι ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, γενικός γραμματέας ο κ. Γιώργος Μαρούτσος και αντιπρόεδρος ο κ. Στάθης Σκρέτας. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ έχει εξής:

  • Πρόεδρος: Νίκος Κελαϊδίτης, World of Passepartout Holiday Solutions
  • Αντιπρόεδροι: Άγγελος Λάμπρου, Manessis Travel, Μάρκος Σπυρομήλιος, Siva Travel, Μάριος Καμμένος, Four Ways Travel
  • Γενικός γραμματέας: Αριστείδης Τσαλδάρης, Horizon Travel
  • Ταμίας: Μιχάλης Μινόπουλος, I.Q. Holidays
  • Γενικός έφορος: Χρήστος Παναγιωτόπουλος, La Greca Travel
  • Μέλη: Κώστας Ανθόπουλος, Pyramis Travel, Ζώης Βλάχος, b, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, Leon Travel - Αλεξανδρούπολη, Βασίλης Κοντός, Value Plus Travel – Κέρκυρα, Βασιλική Σκάγια, Day Rise Holidays - Θεσσαλονίκη, Ευστάθιος Σκρέτας, Es Tours, Βασίλης Τριγκιλίδας, Trigilidas Travel - Καλαμάτα, Λύσανδρος Τσιλίδης, Emphasis On Travel.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top