Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ITB Berlin θα γίνει, όπως είναι προγραμματισμένο, 4-8 Μαρτίου 2020
Εκθέσεις

Η ITB Berlin θα γίνει, όπως είναι προγραμματισμένο, 4-8 Μαρτίου 2020

Για να προστατέψουν τους εκθέτες και τους επισκέπτες τους, οι διοργανωτές της ITB Berlin διατηρούν τα πρόσθετα μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης στους εκθεσιακούς χώρους της Messe Berlin GmbH.

Ο AUMA, ο Σύλλογος των Εμπορικών Εκθέσεων Γερμανίας (Association of the German Trade Fair Industry), οι Γερμανοί διοργανωτές εμπορικών εκθέσεων και η ITB Berlin παρακολουθούν την κατάσταση με το ξέσπασμα της επιδημίας του COVID-19 πολύ στενά και έχουν τακτική επαφή με τις γερμανικές υγειονομικές αρχές και το γερμανικό Υπουργείο Υγείας. “Εάν υπάρξουν αλλαγές στην τρέχουσα κατάσταση, θα λάβουμε υπόψη τις συστάσεις των αρμόδιων ομοσπονδιακών και κρατικών αρχών και των δημοτικών αρχών υγείας και θα εφαρμόσουμε κατάλληλα όλες τις κατάλληλες οδηγίες”, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, σε συμφωνία με το Ινστιτούτο Robert Koch, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για σταθερή κυκλοφορία του ιού στη Γερμανία προς το παρόν. “Για το λόγο αυτό, ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία στη Γερμανία παραμένει σήμερα χαμηλός”.

“Δεν υπάρχει λόγος να περιορίσουμε τις εμπορικές εκθέσεις στη Γερμανία αυτήν τη στιγμή σύμφωνα με τον AUMA. Οι παράγοντες κινδύνου ορίζονται είτε ως διαμονή σε πληγείσες περιοχές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων είτε με την επαφή με οποιοδήποτε άτομο που έχει διαγνωστεί θετικά για λοίμωξη από τον COVID-19.

Δεν υπάρχουν απαγορεύσεις εισόδου στη Γερμανία για τους πολίτες από την Κίνα, την Ασία ή την Ιταλία προς το παρόν. Το Έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας της ΕΕ αναφέρει ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ερωτηθούν πριν από την προσγείωση σε ευρωπαϊό έδαφος εάν βρέθηκαν σε περιοχές κινδύνου ή σε επαφή με άτομα που έχουν διαγνωστεί θετικά για λοίμωξη από τον COVID-19″.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Για να προστατέψουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες μας, διατηρούμε τα πρόσθετα μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης στους εκθεσιακούς χώρους της Messe Berlin GmbH. Επιπλέον, όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τα μέτρα προστασίας που συνιστά το Ινστιτούτο Robert Koch: να πλένουν τα χέρια τους συχνά και σχολαστικά, να παρατηρούν φτέρνισμα και βήχα και να αποφεύγουν τις χειραψίες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024