Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού με την HellasCert για θωράκιση του τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 26 February 2020, 10:17

Στο κέντρο της συνάντησης του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη με αντιπροσωπεία της HellasCert βρέθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της πιστοποίησης για τη θωράκιση και ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, στο σύνολό του.


Ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης υποδέχθηκε στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης HellasCert, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Ιωάννη Καλλιά.

Στο κέντρο της συνάντησης βρέθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της πιστοποίησης για τη θωράκιση και ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, στο σύνολό του.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού, ο κ. Καλλιάς δήλωσε: ”Ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Είναι ένας από τους κλάδους με την μεγαλύτερη ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία που αποτελεί τεράστιο εθνικό κεφάλαιο για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Υποχρέωσή μας, απέναντι στα εκατομμύρια των επισκεπτών, αλλά και στις χιλιάδες των εργαζομένων που απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο, είναι η θωράκισή του με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η πιστοποίηση του τουριστικού μας προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον ελληνικό τουρισμό”.

Εκτός από τον κ. Καλλιά, την HellasCert εκπροσώπησαν ο κ. Ιωάννης Καραγιάννης μέλος του ΔΣ, ο κ. Δημήτρης Σούκης, μέλος του ΔΣ και ο κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης, επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της HellasCert για θέματα τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top