Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Πρωτόκολλο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής υπέγραψαν fedHATTA και HATTA

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 February 2020, 12:10

Οι άξονες της συνεργασίας θα κινηθούν, μεταξύ άλλων, γύρω από δράσεις επιμόρφωσης φοιτητών του ΠΑΔΑ και στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς φορείς.


Πρωτόκολλο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υπέγραψε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (FedHATTA) και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Οι άξονες της συνεργασίας θα κινηθούν γύρω από δράσεις επιμόρφωσης φοιτητών του ΠΑΔΑ, στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς φορείς τόσο για μελέτη εκπαιδευτικών αναγκών όσο και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, υλοποίηση κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων, τοποθέτηση φοιτητών σε θέσεις πρακτικής άσκησης, συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών των φορέων σε προγραμματισμένες ημέρες καριέρας καθώς και την από κοινού διοργάνωση ημερίδων.

Για την υλοποίηση του στόχου της συνεργασίας θα αξιοποιηθεί το επιστημονικό δυναμικό και οι υποδομές και των τριών συμβαλλομένων.

Επισπεύδον τμήμα για το ανωτέρω πρωτόκολλο είναι το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του ΠΑΔΑ και επιστημονική υπεύθυνη εκ μέρους του η επίκουρος καθηγήτρια κα Αθηνά Ν. Παπαγεωργίου.

Το πρωτόκολλο υπέγραψαν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Παναγιώτης Καλδής, ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και ο τ. πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Στάθης Σκρέτας.

Τη συνεργασία χαιρετίζει ο νέος πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, ο οποίος δεσμεύεται να συμβάλει τα μέγιστα για την ολοκλήρωση και υλοποίηση της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top