Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠρωτόκολλο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής υπέγραψαν fedHATTA και HATTA
Τουριστική εκπαίδευση

Πρωτόκολλο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής υπέγραψαν fedHATTA και HATTA

Οι άξονες της συνεργασίας θα κινηθούν, μεταξύ άλλων, γύρω από δράσεις επιμόρφωσης φοιτητών του ΠΑΔΑ και στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς φορείς.

Πρωτόκολλο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υπέγραψε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (FedHATTA) και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Οι άξονες της συνεργασίας θα κινηθούν γύρω από δράσεις επιμόρφωσης φοιτητών του ΠΑΔΑ, στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς φορείς τόσο για μελέτη εκπαιδευτικών αναγκών όσο και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, υλοποίηση κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων, τοποθέτηση φοιτητών σε θέσεις πρακτικής άσκησης, συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών των φορέων σε προγραμματισμένες ημέρες καριέρας καθώς και την από κοινού διοργάνωση ημερίδων.

Για την υλοποίηση του στόχου της συνεργασίας θα αξιοποιηθεί το επιστημονικό δυναμικό και οι υποδομές και των τριών συμβαλλομένων.

Επισπεύδον τμήμα για το ανωτέρω πρωτόκολλο είναι το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του ΠΑΔΑ και επιστημονική υπεύθυνη εκ μέρους του η επίκουρος καθηγήτρια κα Αθηνά Ν. Παπαγεωργίου.

Το πρωτόκολλο υπέγραψαν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Παναγιώτης Καλδής, ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και ο τ. πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Στάθης Σκρέτας.

Τη συνεργασία χαιρετίζει ο νέος πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, ο οποίος δεσμεύεται να συμβάλει τα μέγιστα για την ολοκλήρωση και υλοποίηση της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024