Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Σουηδοί δημοσιογράφοι γνωρίζουν στην Κεντρική Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 28 Φεβρουάριος 2020, 16:01

Σκοπός του ταξιδιού, η συλλογή του απαραίτητου δημοσιογραφικού υλικού, που θα φιλοξενηθεί σε πολυσέλιδο αφιέρωμα στο δημοφιλές περιοδικό 'First Class Magazine', το οποίο συμβουλεύονται οι Σουηδοί ταξιδιώτες για τον προγραμματισμό των διακοπών τους.


Με στόχο την ανάδειξη του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού και των ιαματικών πηγών της Κεντρικής Ελλάδας επισκέπτονται τη χώρα μας μέχρι και τις 3 Μαρτίου, η διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του καταξιωμένου τουριστικού περιοδικού “First Class Magazine” Σουηδίας συνοδεία φωτογράφου/ κινηματογραφιστή.

Το ταξίδι εξοικείωσης οργανώνει η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ για την προβολή λιγότερων γνωστών στο εξωτερικό προορισμών, που προσφέρουν τουριστικό ενδιαφέρον σε περιόδους μη αιχμής για θεματικά τουριστικά προϊόντα όπως είναι ο ιαματικός και χιονοδρομικός τουρισμός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Σκανδιναβούς.

Σκοπός του ταξιδιού, η συλλογή του απαραίτητου δημοσιογραφικού υλικού, που θα φιλοξενηθεί σε πολυσέλιδο αφιέρωμα στο δημοφιλές περιοδικό, το οποίο συμβουλεύονται  οι Σουηδοί ταξιδιώτες για τον προγραμματισμό των διακοπών τους.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού, με αφετηρία την Αθήνα, περιλαμβάνει επισκέψεις και διαμονή στα Καμένα Βούρλα, τις Θερμοπύλες,την Αράχοβα και τον Παρνασσό καθώς και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top