Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Booking.com προς συνεργάτες της: 'Δείξτε επιείκεια σε όσους αλλάζουν/ακυρώνουν τις κρατήσεις τους'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Μάρτιος 2020, 10:26

Από εδώ και στο εξής η εταιρεία θα κοινοποιεί τις ενημερώσεις μόνο μέσω του Κέντρου Βοήθειας Συνεργατών, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.


Η Booking.com, σε ανακοίνωσή της με την εξάπλωση της επιδημίας του COVID-19, ζητά από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ή γενικότερα τα τουριστικά καταλύματα να δείξουν επιείκεια στους επισκέπτες που αλλάζουν ή ακυρώνουν τις ημερομηνίες της κράτησής τους ως αποτέλεσμα των ταξιδιωτικών περιορισμών του κορονοϊού.

Πιο αναυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αγαπητέ συνεργάτη,

Για να προστατεύσουμε την υγεία των συνεργατών και επισκεπτών μας, παρακολουθούμε στενά την κατάσταση σχετικά με την εξάπλωση του Κορονοϊού. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους όρους της κατάστασης Ανωτέρας Βίας και αν ισχύουν για εσάς στο Κέντρο Βοήθειας Συνεργατών.

Στην περίπτωση που λάβατε προηγουμένως πληροφορίες σχετικά με τον Κορονοϊό από εμάς μέσω email, παρακαλούμε σημειώστε ότι από εδώ και στο εξής θα κοινοποιούμε τις ενημερώσεις μόνο μέσω του Κέντρου Βοήθειας Συνεργατών για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στη διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τη συγκεκριμένη σελίδα στο Κέντρο Βοήθειας Συνεργατών για να μείνετε ενημερωμένοι.

Γενικά, σας παρακαλούμε να δείξετε επιείκεια στους επισκέπτες που αλλάζουν ή ακυρώνουν τις ημερομηνίες της κράτησής τους ως αποτέλεσμα των ταξιδιωτικών περιορισμών του Κορονοϊού. Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με ακυρώσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά, όλο το 24ωρο μέσω των μηνυμάτων σας στο extranet”.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της Booking.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top