Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η Zeus Travel σταματά τα πακέτα προς Τουρκία, λόγω του προσφυγικού/μεταναστευτικού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Μάρτιος 2020, 11:35

'Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιας είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στη χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους. Εμείς δε θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή', αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.


Ο τουριστικός οργανισμός Zeus Travel σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι σταματά τα οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα προς την Τουρκία, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η γειτονική χώρα τα τελευταία 24ωρα σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

“Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση - οργανωμένο προγραμμα προς την Τουρκία. Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται τη συγκεκριμένη χώρα. Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιας είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στη χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους! Εμείς δε θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή!”, τονίζει η ανακοίνωση που την υπογράφει ο γενικός διευθυντής κ. Θανάσης Νανάκος - και συνεχίζει: “Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες και προς τιμήν όλων όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Έβρο και τα ελληνικά νησιά... Καλή Σαρακοστή...”

Η κίνηση αυτή δείχνει τη δύναμη της κατανάλωσης και τον τρόπο με τον οποίο οι λαοί μπορούν να επηρεάσουν τις πολιτικές των κρατών. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με το λαό της Τουρκίας, αλλά με την πολιτική της συγκεκριμένης χώρας που παραβιάζει τους διεθνείς κανόνες εις βάρος της χώρας μας τόσο συχνά... Με την αποφυγή της Τουρκίας ως τουριστικό προορισμό ο ελληνικός λαός μπορεί να εκφράσει δυνατά την αντίθεσή του στην πολιτική αυτής της χώρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top