Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπαφές του Κύπριου υφυπουργού Τουρισμού στη Γερμανία πάρα την ακύρωση της ITB
Κύπρος

Επαφές του Κύπριου υφυπουργού Τουρισμού στη Γερμανία πάρα την ακύρωση της ITB

Συναντήσεις του υφυπουργού Τουρισμού κ. Σάββα Περδίου με ηγετικά στελέχη τουριστικών οργανισμών της Γερμανίας, καθώς και με εκπροσώπους γερμανικών αεροπορικών εταιρειών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, παρά την ακύρωση της τουριστικής έκθεσης Βερολίνου ITB (Internationale Tourismus-Borse Berlin), που θα διεξαγόταν την ερχόμενη εβδομάδα, ενήργησε ταχύτατα και διευθέτησε συναντήσεις εκτός των πλαισίων της έκθεσης, έτσι ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία για ουσιαστικές και σημαντικές επαφές του υφυπουργού Τουρισμού κ. Σάββα Περδίου με ηγετικά στελέχη τουριστικών οργανισμών της Γερμανίας, καθώς και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών που έχουν ως βάση την εν λόγω αγορά. Από τις επαφές αυτές θα διαφανούν οι προοπτικές της γερμανικής αγοράς για το 2020.  

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020. Με την ολοκλήρωσή τους, το Υφυπουργείο Τουρισμού, έχοντας πληρέστερη εικόνα, θα ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και το κοινό, μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, για τις προοπτικές της σημαντικής αυτής αγοράς για τον κυπριακό τουρισμό, η οποία συγκαταλέγεται στις αγορές προτεραιότητας στην Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024