Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔεν αναβάλλεται η IMEX Frankfurt τον ερχόμενο Μάιο
Εκθέσεις

Δεν αναβάλλεται η IMEX Frankfurt τον ερχόμενο Μάιο

Ο COVID-19 αποτελεί μια πρωτοφανή παγκόσμια πρόκληση για τις επιχειρηματικές εκδηλώσεις και οι διοργανωτές της IMEX γνωρίζουν ότι 'οι αρνητικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της κερδοσκοπίας και της υπερβολικής αντίδρασης θα είναι επιζήμιες όχι μόνο για τη βιομηχανία μας, αλλά και για τις τοπικές κοινότητες και τις επιχειρήσεις συνολικά'.


Συνεχίζονται κανονικά οι προετοιμασίες για τη μεγάλη έκθεση MICE της Φρανκφούρτης IMEX, που πραγματοποιείται από 12 έως 14 Μαΐου, σύφμωνα με το πρόγραμμα. Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της έκθεσης αναφέρουν, μεταξύ άλλων:

“Με σημαντικά γεγονότα να ακυρώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες, γνωρίζουμε ότι πολλοί στην κοινότητα μας θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τη φετινή IMEX στη Φρανκφούρτη.

Η IMEX πρόκειται να λάβει χώρα 12-14 Μαΐου (10 εβδομάδες από τώρα) και η ομάδα της IMEX συνεχίζει να σχεδιάζει με σιγουριά την έκθεση. Προς το παρόν δεν έχουμε σχέδια για αναβολή ή ακύρωση.

Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξη των εκθετών και των συμμετεχόντων που συνεχίζουν να εγγράφονται και να σχεδιάζουν για την ‘εκθεση και δεν έχουμε βιώσει σημαντικές επιπτώσεις μέχρι στιγμής.

Περαιτέρω πληροφορίες
Η ομάδα της IMEX διατηρεί στενή επαφή με τους συνεργάτες μας στη Γερμανία, καθώς και με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Καθώς αυτή η πρωτοφανής κατάσταση αλλάζει καθημερινά, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα εστιάζουμε σε ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για την παγκόσμια κοινότητα των επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Έχοντας επίγνωση του καθήκοντός μας, εξετάζουμε προσεκτικά και συμβουλευόμαστε ειδικούς για το ποια θα πρέπει να είναι τα κατάλληλα υγειονομικά -και άλλα- μέτρα.

Ο COVID-19 αποτελεί μια πρωτοφανή παγκόσμια πρόκληση για τις επιχειρηματικές εκδηλώσεις και τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις. Η ομάδα της IMEX πιστεύει με πάθος και υποστηρίζει την ουσιαστική κοινωνική και οικονομική δύναμη της αγοράς MICE. Όπως και εσείς, γνωρίζουμε ότι οι αρνητικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της κερδοσκοπίας και της υπερβολικής αντίδρασης θα είναι επιζήμιες όχι μόνο για τη βιομηχανία μας, αλλά και για τις τοπικές κοινότητες και τις επιχειρήσεις συνολικά.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι συλλογική μας ευθύνη να επικεντρωνόμαστε στα γεγονότα και να ενεργούμε με κοινή λογική και ορθή κρίση, λαμβάνοντας τις συμβουλές των αρμοδίων αρχών και των επιστημόνων. Σύμφωνα με την Gloria Guevara, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού και Τουρισμού (WTTC), ‘η εξάπλωση του περιττού πανικού είναι εξίσου σημαντική με τη συγκράτηση του ίδιου του ιού'”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024