Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προωθητική ενέργεια της Αμοργού στη Βόρεια Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 March 2020, 13:59

Συμμετέχοντας στην Ημέρα Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ο αντιδήμαρχος Αμοργού παρουσίασε τις αθλητικές δραστηριότητες του νησιού στο πλαίσιο της προσέλκυσης επισκεπτών, καθώς και τις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν με φορείς αλλά και με άλλους Δήμους στον τομέα αυτό.


Σε ένα διήμερο πλήρες επαγγελματικών επαφών, συνεντεύξεων και παρουσιάσεων ο Δήμος Αμοργού, εκπροσωπούμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βασάλο έδωσε το “στίγμα” του προορισμού στην ταξιδιωτική και όχι μόνο αγορά της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στην Ημέρα Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Βασάλος μίλησε στο πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης παρουσιάζοντας τις αθλητικές δραστηριότητες του νησιού στο πλαίσιο της προσέλκυσης επισκεπτών, καθώς και τις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν με φορείς αλλά και με άλλους Δήμους στον τομέα αυτό.

Η ομιλία της πρώτης ημέρας πλαισιώθηκε και με κατ’ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους της πόλης, μεταξύ των οποίων με την εντεταλμένη σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κα Μαρία Καραγιάννη, την πρόεδρο του αθλητικού Συλλόγου “ΜΕΑΣ Τρίτων”, που οργάνωσε τον Μαραθώνιο κα Χριστίνα Καραμίχου και εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και το TV 100, στους οποίους παραχώρησε συνεντεύξεις για την ανάδειξη του προορισμού.

Την επόμενη ημέρα, ο κ. Βασάλος πραγματοποίησε σειρά εποικοδομητικών επαφών με ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Μακεδονία και τη Θράκη στην αίθουσα “Allegro” του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το διήμερο της προωθητικής ενέργειας οργανώθηκε από την MTC Group, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του Δήμου με την εταιρεία Συμβούλων σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top