Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: Ουσιαστικές οι συναντήσεις του υπουργού Τουρισμού στην Γερμανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Μάρτιος 2020, 12:53

Ανάληψη του τίτλου 'Preferred Destination' σε όλη την Ευρώπη, από την ECTAA, για την Ελλάδα.


“Βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο, όπου μαζί με τη δημόσια υγιεία και την δημόσια πρόληψη, δοκιμάζεται και ο τουρισμός. Για τον λόγο αυτό, οι δράσεις που γίνονται εν μέσω προβλημάτων, είναι και οι πιο ουσιαστικές. Με βάση αυτό το σκεπτικό, χαιρετίζουμε τις συναντήσεις του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Γερμανία, που πραγματοποιήθηκαν παρά την ακύρωση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου”, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού - FedHATTA.

Η έκθεση ΙΤΒ είναι ένας πόλος έλξης επαγγελματιών του τουρισμού διεθνώς, και αποτελεί πάντα μια ευκαιρία συναντήσεων, συζητήσεων και -κυρίως για την χώρα μας- ευρύτερης προβολής. Παρά την ακύρωση της έκθεσης, ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με προσωπικότητες του διεθνούς τουριστικού σκηνικού, “κάτι το οποίο μας ενθαρρύνει για το άμεσο μέλλον του τουρισμού της χώρας”, καθώς μεταξύ αυτών ήταν ο πρόεδρος της ECTAA (του πανευρωπαϊκού οργάνου των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων), Paweł Niewiadomski, αλλά και ο πρόεδρος του DRV (Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας) Norbert Fiebig.

“Τα αποτελέσματα των συναντήσεων του υπουργού Τουρισμού με τους επικεφαλής των φορέων τουρισμού, τόσο της Γερμανίας, όσο και της Ευρώπης, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα δούμε σε σύντομο χρόνο, καθώς η χώρα μας αποδεικνύει και πάλι την σταθερή της πορεία”, επισημαίνει η Συνομοσπονδία. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάληψης του τίτλου “Preferred Destination” σε όλη την Ευρώπη, από την ECTAA, για την Ελλάδα, η συνάντηση του κ. Θεοχάρη με τον πρόεδρο της ECTAA, είχε ένα ακόμη σημαντικό πλαίσιο συζήτησης, με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό της χώρας.

Αναλυτικά, το θέμα του κορονοϊού στην Ελλάδα συζητήθηκε μεταξύ του κ. Χ. Θεοχάρη και του κ. Niewiadomski και τονίστηκε η σημασία των αποτελεσμάτων του στην Ευρώπη, ειδικότερα σε σχέση με τις σχολικές εκδρομές, τις κρατήσεις και τις ακυρώσεις, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνονται από ελληνικής πλευράς.Στη φωτογραφία, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με τον πρόεδρο της ECTAA (του πανευρωπαϊκού οργάνου των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων), Paweł Niewiadomski.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top