Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήKalesma Mykonos, η νέα πρόταση διαμονής στη Μύκονο
Ξενοδοχεία

Kalesma Mykonos, η νέα πρόταση διαμονής στη Μύκονο

Οι -63 τ.μ. εσωτερικά και 90 τ.μ εξωτερικά- 25 σουίτες του Kalesma Mykonos διαθέτουν όλες ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα.

Το σύγχρονο κυβιστικό σύμπλεγμα Kalesma Mykonos των 25 σουιτών και των δύο βιλών στο χρώμα κατατεθέν των Κυκλάδων που κατηφορίζει τον κόλπο του Ορνού, φέρει την αρχιτεκτονική υπογραφή των K-Studio. Τα εύστροφα, φυσικά και χωρίς περιττολογίες εσωτερικά του, τη σφραγίδα της εσωτερικής διακοσμητικής ταυτότητας του κ. Βαγγέλη Μπόνιου με το Studio Bonarchi. Οι υπηρεσίες του διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές της ανά τον κόσμο πολυτελούς διαμονής.

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αποπνέουν ηρεμία, απλότητα και εκλεπτυσμένη κομψότητα. Τα υλικά -μασίφ ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, λυγαριά- υποστηρίζουν τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας, ενώ οι ανεπεξέργαστες σχεδόν υφές τους, το βουρτσισμένο ξύλο της βελανιδιάς, η αμμοβολημένη πέτρα, το σφυρηλατημένο μέταλλο και τα λινά υφάσματα, παραπέμπουν στην αγνότητα και ειλικρίνεια της πρώτης ύλης. Οι χρωματικοί τόνοι είναι γήινοι -το χρώμα της στάχτης, το γκρι-μπεζ, το σκούρο καφέ, το μαύρο του κάρβουνου, το υπόλευκο- δημιουργώντας ούν μία ατμόσφαιρα που συνδιαλέγεται με τη μοναδικότητα του τοπίου και γίνεται ένα με αυτό -μέρος του και αναφορά του.

Οι -63 τ.μ. εσωτερικά και 90 τ.μ εξωτερικά- 25 σουίτες του Kalesma Mykonos διαθέτουν όλες ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα. Εδώ βαδίζεις ξυπόλυτος πάνω στην πέτρα και απολαμβάνεις την ελευθερία του υπαίθριου ντους. Και δεν χορταίνεις να βλέπεις την ανατολή του ηλίου, μαγευτική στις μύριες αποχρώσεις της. Η ιδιωτική βεράντα μια ξεκούραστη όαση προσφέρεται για χαλάρωση και θερινή ραστώνη αλλά και για ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Όσο για τις δύο βίλες του συγκροτήματος -240τ.μ εσωτερικού και μέχρι 300 τ.μ εξωτερικού χώρου-, πρόκειται για την επιτομή της πολυτέλειας. Σαν το σπίτι που θα ήθελες να ζήσεις στη Μύκονο, προσφέρουν ταυτόχρονα απόλυτη αυτονομία, αλλά και απευθείας σύνδεση με όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του ξενοδοχείου (από προσωπικό σεφ και γυμναστή, μέχρι villa butler). Mε προνόμιο τις εικόνες της δύσης, με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, ανοιχτό καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα (με προμήθειες σε εδέσματα και εκλεκτά κρασιά), είναι ιδανικές για παρέες ή οικογένειες.

Το πιο επικοινωνιακό ωστόσο σημείο του ξενοδοχείου, είναι το ίδιο το εστιατόριό του. Δημιουργημένο από τους Έλληνες ιδιοκτήτες των αθηναϊκών εστιατορίων Pere, Ubu & Sea Spice, το εστιατόριο Pere Ubu στο Kalesma Mykonos μέλλει να πρωταγωνιστήσει στη γαστρονομική σκηνή του νησιού. Με ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά και με μία διάθεση αναβίωσης των ηλιόλουστων κυριακάτικων συναθροίσεων γύρω από το τραπέζι, η μυκονιάτικη εκδοχή του Pere Ubu είναι αφιερωμένη στην έννοια της “κοινωνίας”, της σύνδεσης των καλεσμένων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024