Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Προληπτικά μέτρα προστασίας της Autohellas για τους πελάτες και τους εργαζόμενους

Τατιάνα Ρόκου - 09 March 2020, 11:02

Η εταιρεία προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς του αυτοκινήτου μετά την ενοικίαση του. Επιπρόσθετα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφοδιασμού των υποκαταστημάτων της με αντιβακτηριακά υλικά (ειδικά μαντηλάκια, gel), τα οποία διατίθενται σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου για όλους τους πελάτες της.


Η Autohellas ενημερώνει ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορονοϊό COVID-19 και προχωρά στην άμεση λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξη τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς του αυτοκινήτου μετά την ενοικίαση του. Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε  από τον ΕΟΔΥ προς όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων.

Επιπρόσθετα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφοδιασμού των υποκαταστημάτων της με αντιβακτηριακά υλικά (ειδικά μαντηλάκια, gel), τα οποία διατίθενται σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου για όλους τους πελάτες της.

Στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα κορονοϊού σε πελάτη ή σε εργαζόμενο που σχετίζεται με την καθημερινή διακίνηση των οχημάτων της, η εταιρεία θα προβεί σε ενέργειες όπως στην άμεση απολύμανση του οχήματος, της εγκατάστασης, καθώς και στο σχετικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων που εξυπηρέτησαν τη μίσθωση. Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και των υποκαταστημάτων της Εταιρείας.

Υπενθυμίζεται δε ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top