Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑναβάλλεται η Arabian Travel Market
Εκθέσεις

Αναβάλλεται η Arabian Travel Market

Αναβολή για την τουριστική έκθεση του Ντουμπάι Arabian Travel Market, που θα διεξαχθεί τελικά 28 Ιουνίου – 1η Ιουλίου 2020. Ακυρώθηκε και η Ετήσια Σύνοδος της PATA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ η TFWA Asia Pacific Exhibition & Conference 2020 άλλαξε ημερομηνίες.

Η Reed Travel Exhibitions ανακοίνωσε ότι αναβάλει την έκθεση Arabian Travel Market (ATM) για τις 28 Ιουνίου – 1η Ιουλίου 2020, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι, στα Ηνεωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι συντελεστές της Arabian Travel Market θέλουν να εκφράσουν την ανησυχία τους για όλους που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19. “Όπως όλοι σας, παρακολουθήσαμε προσεκτικά την παγκόσμια κρίση της υγείας που σχετίζεται με αυτό τον ιό. Η κορυφαία μας προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων όσων ασχολούνται με την Arabian Travel Market, συνεργάτες, πελάτες και εκθέτες“, λένε χαρακτηριστικά.

“Λόγω της κλιμάκωσης της επιδημίας COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά από διαβουλεύσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, την εταιρία που διαχειρίζεται τον χώρο, υποστηρικτικές, και ενώσεις και σε ευθυγράμμιση με τις συμβουλές των δημόσιων υγειονομικών αρχών των ΗΑΕ σχετικά με τα ταξίδια προς και από τις πληγείσες χώρες, πήραμε την απόφαση να αναβάλλουμε την εκδήλωσή μας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 19-22 Απριλίου 2020 στο Dubai World Trade Centre (DWTC)”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

“Ενώ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ακολουθούν τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ιατρικής και υγιεινής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, πήραμε αυτή την απόφαση προς το καλύτερο συμφέρον της βιομηχανίας έστω ώστε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε μια έκθεση που θα προσφέρει αποτελεσματική συμμετοχή και εμπειρία για όλους. Η ανακοίνωση έγινε το συντομότερο δυνατό, ώστε να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερη ειδοποίηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ώστε να μπορέσουν να προβούν στις απαραίτητες ρυθμίσεις για την αναδιάρθρωση των σχεδίων τους.

Έχοντας πλήρη επίγνωση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει η ΑΤΜ 2020 για τους επαγγελματίες του τουρισμού σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και πέραν αυτής, είμαστε ευγνώμονες για την πλήρη υποστήριξη που λάβαμε από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε τακτικά με όλες τις αρμόδιες αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ντουμπάι σε τακτική βάση, παρακολουθώντας παράλληλα και σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε για τυχόν νέες εξελίξεις καθώς θα τις λαμβάνουμε. Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακυρώθηκε και η Ετήσια Σύνοδος του PATA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ακύρωση και για την Ετήσια Σύνοδος του PATA (Pacific Asia Travel Association) 2020, που επρόκειτο να λάβει χώρα στο Ras Al Khaimah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 31 ΜΑρτίου έως 3 Απριλίου, ύστερα από συνεννόηση της Αρχής Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAK TDA) και του Εκτελεστικού Συμβουλίου του PATA. Το Ras Al Khaimah θα υποδεχθεί τους συνέδρους της PATA Annual Summit 2021 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

Αλλαγή ημερομηνίας για την TFWA Asia Pacific Exhibition & Conference 2020

Άλλη μία έκθεση στην Ασία δεν πρόκειται να διεξαχθεί όπως είχε ανακοινωθεί. Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση Duty Free & Λιανικής Πώλησης TFWA Asia Pacific Exhibition & Conference 2020, που γίνεται στη Σιγκαπούρη και η οποία μεταφέρεται το διάστημα 10-14 Μαΐου 2020, καθώς υπήρξε ευρεία ανησυχία από πολλούς εκθέτες και συμμετέχοντες, αλλά και καθώς πολλοί δεν μπορούσαν πλέον να φτάσουν στη Σιγκαπούρη λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024