Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κοινωνικός τουρισμός

Στη 'Διαύγεια' η ΚΥΑ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 10 Μάρτιος 2020, 15:32

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων-ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις. Προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους-ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω.


Αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και του υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σχετικά με το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2020-2021, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού.

Σκοπός του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού είναι η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Αντικείμενο του προγράμματος είναι η επιδότηση των δικαιούχων-ωφελουμένων για την πραγματοποίηση διακοπών με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού.

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 12 μήνες. Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης του προγράμματος ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων - ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, εντός του χρονικού διαστήματος που προαναφέρθηκε, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους-ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω, όπως ορίσει η Δημόσια Πρόσκληση, με βάση τις κατηγορίες των καταλυμάτων και τη χρονική περίοδο υλοποίησης της σύμβασης της παρ. 2 του άρθρου 11 της παρούσας απόφασης. Επίσης, ο αριθμός των δικαιούχων - ωφελουμένων του προγράμματος καθορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top