Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚίνητρα για τη στήριξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας Ελλάδας – Βρετανίας
Αερομεταφορές

Κίνητρα για τη στήριξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας Ελλάδας – Βρετανίας

Υπουργείο Τουρισμού, ΕΟΤ, British Airways Holidays και IAG συζήτησαν μια σειρά παρεμβάσεων, όπως η μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων, η αναπροσαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ και η επέκταση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο.

Η ανάγκη για τη χάραξη μιας στρατηγικής κινήτρων για τη στήριξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας και των επιβατικών ροών αναδείχθηκε στη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, της προέδρου του ΕΟΤ, κας Άντζελας Γκερέκου, του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη και των στελεχών της British Airways Holidays και IAG (Αεροδρόμιο Heathrow), James Burrows και Fatima Hawkins.

Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται, οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι για τον τουριστικό κλάδο, λόγω και του κορονοϊού, μονοπώλησαν τη συζήτηση των δυο πλευρών. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν μια σειρά παρεμβάσεων, όπως η μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων, η αναπροσαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ και η επέκταση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο.

Ο Όμιλος της British Airways και η ηγεσία του ελληνικού τουρισμού επισφράγισαν τη διαχρονική και ιστορική τους δέσμευση ως βασικοί συνεργάτες που εργάζονται από κοινού για την προώθηση και τη στήριξη ολόκληρου του κλάδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024