Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020: Οι Αγώνες θα γίνουν κανονικά

Τατιάνα Ρόκου - 11 March 2020, 14:41

Ο επικεφαλής του Tokyo 2020 Olympics, Yoshiro Mori, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για αναβολή των Αγώνων, ενώ μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής που πρότεινε καθυστέρηση, έχει ζητήσει συγνώμη.


Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο δήλωσαν σήμερα ότι ούτε η Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο 2020 ούτε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σκέφτονται να αναβάλουν ή να ακυρώσουν τους Αγώνες του 2020 παρά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Πάντως, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής ανέφερε στο Reuters ότι μια καθυστέρηση ενός ή δύο ετών θα ήταν η ”πιο εφικτή” επιλογή, εάν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας της επιδημίας του COVID-19.

Ο επικεφαλής του Tokyo 2020 Olympics, Yoshiro Mori, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για αναβολή των Αγώνων και το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής που πρότεινε καθυστέρηση έχει ζητήσει συγνώμη.

”Είναι η βασική μας στάση ότι προχωρούμε με την προετοιμασία για ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες”, δήλωσε ο Mori στους δημοσιογράφους. ”Ως εκ τούτου, δεν σκεφτόμαστε καθόλου την αλλαγή των σχεδίων”.Στη φωτογραφία, ο επικεφαλής του Tokyo 2020 Olympics, Yoshiro Mori (φωτό: Reuters).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top