Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΚανονικά προχωρά η προετοιμασία για τη διεξαγωγή της MITT στη Μόσχα
Εκθέσεις

Κανονικά προχωρά η προετοιμασία για τη διεξαγωγή της MITT στη Μόσχα

Η Hyve, ως ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές της έκθεσης, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει τις εκθέσεις στο παρόν χρονοδιάγραμμα (17-19 Μαρτίου 2020).

Επιμένουν στην πραγματοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού MITT (17-19 Μαρτίου 2020) οι διοργανωτές της και σε νέα ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι “σήμερα, σε μια κατάσταση κατά την οποία πολλές εκδηλώσεις ακυρώνονται ή αναβάλλονται, προκαλώντας έτσι τεράστια οικονομική ζημία στις επιχειρήσεις, είναι σημαντικό για τη βιομηχανία εκθέσεων να συσπειρωθεί και να συνεχίσει, προσφέροντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τον μετριασμό του αντίκτυπου του κορονοϊού”.

Αυτό παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος της Μόσχας ανακοίνωσε ότι απαγορεύονται όλες οι μαζικές εκδηλώσεις άνω από 5.000 ανθρώπων μέχρι τις 10 Απριλίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hyve, διοργανώτριας εταιρείας της MITT:

“Ο Διεθνής Σύνδεσμος Βιομηχανίας Εκθέσεων (UFI) και η Εταιρεία Ανεξάρτητων Οργανωτών Εκθέσεων (SISO) ξεκίνησαν από κοινού μια παγκόσμια εκστρατεία για την υποστήριξη της αγορά MICE υπό το σύνθημα “Αυτή η έκθεση είναι ανοιχτή” (“This show is open”).

Η Hyve υποστηρίζει την κοινή πρωτοβουλία του UFI και της SISO.

Στη Ρωσία, αυτή η πρωτοβουλία έχει ήδη υποστηριχθεί από τη Ρωσική Ένωση Εκθέσεων και Εκθέσεων. Οι εκθέσεις είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την εξασφάλιση της παραγωγής και της οικονομικής ανάπτυξης, είναι απαραίτητες σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εξαρτάται άμεσα από τις εκθέσεις. Σήμερα, σε μια κατάσταση κατά την οποία πολλές εκδηλώσεις ακυρώνονται ή αναβάλλονται, προκαλώντας έτσι τεράστια οικονομική ζημία στις επιχειρήσεις, είναι σημαντικό για τη βιομηχανία εκθέσεων να συσπειρωθεί και να συνεχίσει, προσφέροντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τον μετριασμό του αντίκτυπου του κορονοϊού.

Η Hyve, ως ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές της έκθεσης, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει τις εκθέσεις στο παρόν χρονοδιάγραμμα”.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση συμμετέχουν:

  • 22.289 επαγγελματίες επισκέπτες από 80 περιοχές της Ρωσίας και 91 άλλες χώρες
  • 1.523 εκθεσιακές εταιρείες από 229 χώρες και περιοχές του κόσμου (οι 52 από τη Ρωσία)
  • 145 ομιλητές και ηγέτες της βιομηχανίας MICE
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024