Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Viking γίνεται η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που αναστέλλει πλήρως τα δρομολόγιά της
Κρουαζιέρα

Η Viking γίνεται η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που αναστέλλει πλήρως τα δρομολόγιά της

Η εταιρεία κρουαζιέρας σχεδιάζει να επαναλάβει τις δραστηριότητές της από την 1η Μαΐου 2020.

Η Viking (με βάση της τη βασιλεία της Ελβετίας) γίνεται η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που αναστέλλει όλες τις κρουαζιέρες της, τόσο ποτάμιες όσο και ωκεάνιες, μέχρι την 1η Μαΐου του 2020 λόγω της επιδημίας του κορονοϊού. Η εταιρεία δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με την απόφασή της να αναστείλει προσωρινά τις κρουαζιέρες:



“Αγαπητοί επισκέπτες της Viking,

Σήμερα, η Viking ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει προσωρινά τις ποτάμιες και ωκεάνιες κρουαζιέρες μέχρι την 1η Μαΐου 2020, σε απάντηση στην κατάσταση του κορωνοϊού COVID-19. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον πρόεδρο Torstein Hagen σε τηλεοπτικό μήνυμα και επιστολή που στάλθηκε σε όσους έχουν κλείσει σε επικείμενες κρουαζιέρες.

Πιστεύουμε ότι η Viking θα είναι σε καλύτερη θέση να προσφέρει τις εμπειρίες που οι πελάτες μας περιμένουν και αξίζουν μετά από αυτό το διάστημα και σχεδιάζουμε να επαναλάβουμε τις δραστηριότητές μας την 1η Μαΐου 2020, συνεχίζοντας όλες τα περαιτέρω δρομολόγια όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Θα βρισκόμαστε δίπλα στους επισκέπτες, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ελπίζουμε ότι με τη σειρά σας θα σταθείτε μαζί μας.

Με εκτίμηση,
Η ‘οικογένεια’ της Viking”

Για όσους των οποίων η κρουαζιέρα εμπίπτει σε αυτό το χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας, η Viking προσφέρει την επιλογή ενός μελλοντικού κουπονιού κρουαζιέρας σε αξία του 125% όλων των χρημάτων που καταβλήθηκαν στη Viking ή επιστροφή ποσού ίσου με το ποσό που καταβλήθηκε. Οι επισκέπτες θα έχουν δύο χρόνια για να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι της μελλοντικής κρουαζιέρας τους για να κάνουν μια νέα κράτηση σε οποιοδήποτε ποτάμι, ωκεανό ή εξερευνητική κρουαζιέρα. Για πρόσθετη ευελιξία, εάν κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το κουπόνι του, η Viking θα του στείλει αυτόματα επιστροφή χρημάτων ίση με το αρχικό ποσό που της καταβλήθηκε μετά τη λήξη του κουπονιού. Τα κουπόνια για μελλοντική κρουαζιέρα θα είναι επίσης πλήρως μεταβιβάσιμα.

Το μήνυμα του προέδρου της Viking, Torstein Hagen

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024