Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα Δημοκρατία: Η Κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τουριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Απρίλιος 2002, 00:00

Το Κυβερνητικό έλλειμμα στην τουριστική αξιοποίηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, καταγγέλλουν με επερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή ο<...> Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ<.>

Βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Λιάσκος και 21 Βουλευτές.

Η Κυβέρνηση έπρεπε να ξεκινήσει την Τουριστική διαφήμιση των Ολυμπιακών Αγώνων προ τετραετίας, όπως μας έδειξε η εμπειρία  της Αυστραλίας & Ισπανίας, για να μπορέσει να τους εκμεταλλευτεί υπέρ του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος, αναφέρουν στην επερώτησή τους οι επερωτώντες Βουλευτές. Αντ' αυτού δεν διέθεσε χρήματα για την καθιερωμένη ετήσια τουριστική διαφήμιση το 2000-2001 ενώ το 2001-2002 στο δημιουργικό που προβάλλει δεν συνέδεσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με το τουριστικό προϊόν.

Σε ανακοίνωση που είχε προβεί το Υπουργείο Ανάπτυξης (Νοέμβριος 2000) για να καλύψει την ένδεια σχεδίων τουριστικής εκμετάλλευσης των Ολυμπιακών Αγώνων,  συμπεριέλαβε και μια σειρά μέτρων ενταγμένων στο ονομαζόμενο "Ολυμπιακό Τουριστικό Πακέτο", για την αξιοποίηση της Ολυμπιάδας. Μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Τουριστικής Αξιοποίησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διεκδικήσαμε και πήραμε τους Αγώνες, συνεχίζουν στην επερώτησή τους, με όραμα τη δημιουργία της νέας Αθήνας, της νέας Ελλάδας, με στόχο να αναδείξουμε τον τεράστιο πολιτισμικό μας πλούτο, μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα, με τη φιλοδοξία λήψης ριζικών μέτρων που θα αναμόρφωναν την ζωή των Αθηναίων και γενικότερα του Έλληνα πολίτη, και θα αναβάθμιζαν το επίπεδο των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών, και την θέση μας στην διεθνή τουριστική αγορά.

Η

Νέα Δημοκρατία<.>

"κρούει τον κώδωνα του κινδύνου" στην Κυβέρνηση για την αδυναμία κατάρτισης και υλοποίησης ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής εκμετάλλευσης των Ολυμπιακών αγώνων μέχρι σήμερα, ώστε να προσδοκά οφέλη και την καλεί:

Να εγκαταλείψει την αδράνεια που επιδεικνύει στην τουριστική εκμετάλλευση των ολυμπιακών αγώνων.
Να σχεδιάσει και να αξιοποιήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την τουριστική αξιοποίηση των αγώνων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top