Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑκυρώθηκε τελικά και η MITT 2020 της Μόσχας
Εκθέσεις

Ακυρώθηκε τελικά και η MITT 2020 της Μόσχας

Ύστερα από αρκετές αμφιταλαντεύσεις, οι διοργανωτές της διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT 2020, που ήταν να πραγματοποιηθεί 17-19 Μαρτίου 2020, αποφάσισαν την ακύρωσή της.

Νεότερη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας Hyve της διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT 2020, ανακοινώνει την ακύρωσή της και την αναβολή της σε μεταγενέστερη ημερομηνία. η απόφαση πάρθηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, καθώς οι διοργανωτές επέμεναν στη διεξαγωγή της.

Η ανακοίνωση:
“Στο πλαίσιο της εξάπλωσης του κοροναϊού COVID-19 και των πρωτοφανών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Επιτήρησης της Προστασίας των Καταναλωτών & της Ανθρώπινης Ευημερίας (Rospotrebnadzor) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι Αρχες και η Περιφέρεια της Μόσχας, ως διοργανωτές της μεγαλύτερης διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT με αριθμό επισκεπτών περισσότερων των 5.000 ατόμων, σαφώς επηρεαζόμαστε.

Τις τελευταίες εβδομάδες, εργαζόμαστε για να παρέχουμε το ασφαλέστερο περιβάλλον για το προσωπικό και τους πελάτες μας και σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές οδηγίες. Πήραμε όλα τα δυνατά μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγειονομική ασφάλεια των συμμετεχόντων και των επισκεπτών μας. Ωστόσο, προς μεγάλη μας λύπη, η κατάσταση αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και από σήμερα, 14 Μαρτίου, έχει φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο.

Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, φροντίζουμε όχι μόνο την επιχειρηματική δραστηριότητα των συμμετεχόντων και των επισκεπτών μας, αλλά και την υγεία τους. Σε συνάρτηση με τα παραπάνω, η MITT δε θα πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες 17-19 Μαρτίου 2020 και θα αναβληθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Ελπίζουμε στην κατανόηση και την υποστήριξη των συμμετεχόντων και των επισκεπτών μας.

Εκφράζουμε την ειλικρινή συμπάθεια και την υποστήριξή μας σε εκείνες τις χώρες που έχουν υποφέρει περισσότερο από τον κορονοϊό και ελπίζουμε ότι όλα τα κοινά μέτρα που έχουν ληφθεί θα εξομαλύνουν την κατάσταση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024