Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines μειώνει περαιτέρω τη χωρητικότητά της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 March 2020, 12:09

Η SIA θα λειτουργεί μόνο το 50% της χωρητικότητας που είχε αρχικά προβλεφθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου.


Η Singapore Airlines (SIA) αναστέλλει περαιτέρω τα δρομολόγιά της σε όλο το δίκτυό της μέσα σε πρωτοφανείς συγκυρίες για τον κλάδο των αερομεταφορών, καθώς κράτη σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν ελέγχους στα σύνορά τους, προκειμένου να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του COVID-19.

Τα συγκεκριμένα μέτρα σημαίνουν ότι η SIA θα λειτουργεί μόνο το 50% της χωρητικότητας που είχε αρχικά προβλεφθεί για μέχρι τα τέλη Απριλίου. Δεδομένης της κλιμακούμενης επιβολής συνοριακών ελέγχων σε παγκόσμιο επίπεδο και της ενίσχυσης των επιπτώσεων που θα έχει το γεγονός αυτό στα αεροπορικά ταξίδια, η SIA αναμένει περαιτέρω αναστολή των δρομολογίων της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SIA, Goh Choon Phong, δήλωσε: ”Έχει σημειωθεί σημαντική μείωση της επιβατικής κίνησης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δε θα είναι βιώσιμο για εμάς το να διατηρήσουμε το σημερινό μας δίκτυο. Να είστε σίγουροι - αναμένουμε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης. Ο Όμιλος της SIA θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για παρατεταμένα δυσμενή περίοδο.

Η εταιρεία λαμβάνει δραστικά μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς μας. Ο Όμιλος της SIA θα συμβουλευθεί και πάλι τα σωματεία καθώς προβαίνει επειγόντως σε ενέργειες για περαιτέρω μείωση του κόστους. Τα πρόσθετα μέτρα θα ανακοινωθούν όταν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top