Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines μειώνει περαιτέρω τη χωρητικότητά της
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines μειώνει περαιτέρω τη χωρητικότητά της

Η SIA θα λειτουργεί μόνο το 50% της χωρητικότητας που είχε αρχικά προβλεφθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Η Singapore Airlines (SIA) αναστέλλει περαιτέρω τα δρομολόγιά της σε όλο το δίκτυό της μέσα σε πρωτοφανείς συγκυρίες για τον κλάδο των αερομεταφορών, καθώς κράτη σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν ελέγχους στα σύνορά τους, προκειμένου να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του COVID-19.

Τα συγκεκριμένα μέτρα σημαίνουν ότι η SIA θα λειτουργεί μόνο το 50% της χωρητικότητας που είχε αρχικά προβλεφθεί για μέχρι τα τέλη Απριλίου. Δεδομένης της κλιμακούμενης επιβολής συνοριακών ελέγχων σε παγκόσμιο επίπεδο και της ενίσχυσης των επιπτώσεων που θα έχει το γεγονός αυτό στα αεροπορικά ταξίδια, η SIA αναμένει περαιτέρω αναστολή των δρομολογίων της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SIA, Goh Choon Phong, δήλωσε: “Έχει σημειωθεί σημαντική μείωση της επιβατικής κίνησης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δε θα είναι βιώσιμο για εμάς το να διατηρήσουμε το σημερινό μας δίκτυο. Να είστε σίγουροι – αναμένουμε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης. Ο Όμιλος της SIA θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για παρατεταμένα δυσμενή περίοδο.

Η εταιρεία λαμβάνει δραστικά μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς μας. Ο Όμιλος της SIA θα συμβουλευθεί και πάλι τα σωματεία καθώς προβαίνει επειγόντως σε ενέργειες για περαιτέρω μείωση του κόστους. Τα πρόσθετα μέτρα θα ανακοινωθούν όταν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024