Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Ενημέρωση από τον ΕΟΤ για τον COVID-19 μέσω του visitgreece.gr

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 March 2020, 12:33

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και να ενημερωθούν αναλυτικά για ο,τιδήποτε νεότερο.


Ο ΕΟΤ παρέχει πληροφόρηση από την πρώτη μέρα για τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφορούν τον τουρισμό, τους επισκέπτες μας και την κατάσταση στην χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και να ενημερωθούν αναλυτικά για ο,τιδήποτε νεότερο.

Στη συγκεκριμένη σελίδα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι επί του παρόντος η Ελλάδα ματαίωσε όλες τις  συνδέσεις με τις χώρες εκτός ΕΕ, καθώς και την Ισπανία και την Ιταλία μέχρι νεωτέρας. Η Ελλάδα επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε κάθε νέα άφιξη εφεξής, μέχρι νεότερης ειδοποίησης. Επίσης, ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει απαγόρευση σε όλα τα κρουαζιερόπλοια και τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που αγκυροβολούν στα λιμάνια της.

Ακόμη, τα εποχιακά τουριστικά καταλύματα στην Ελλάδα θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά από τις 15 Μαρτίου 2020 μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Επιπλέον, έχουν απαγορευθεί οι μαζικές συγκεντρώσεις. Μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, κινηματογράφοι και εμπορικά κέντρα παραμένουν κλειστά μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020 και μέχρι περαιτέρω ειδοποίησης. Καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ έχουν κλείσει, εκτός από εκείνα που παρέχουν υπηρεσίες παράδοσης στο σπίτι ή παραλαβής από το κατάστημα, μέχρι περαιτέρω ειδοποίησης.

”Για όσο διάστημα βρίσκεστε στην Ελλάδα, εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε σύμπτωμα που έχει σχέση με τον COVID-19, παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στον αριθμό 1135”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top