Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Scoot προσφέρει voucher επιστροφής χρημάτων στις υφιστάμενες κρατήσεις

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 March 2020, 15:28

Η Scoot έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα για όλους τους πελάτες της, προκειμένου να λάβουν το voucher επιστροφής χρημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα τους ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της, των social media και μέσω email.


Η Scoot προσφέρει voucher επιστροφής χρημάτων στις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2020, για ταξίδια έως τις 31 Μαΐου 2020. Τα voucher επιστροφής χρημάτων ισχύουν για 12 μήνες και μπορούν να αξιοποιηθούν για πτήσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όταν οι πελάτες θα μπορούν να οριστικοποιήσουν τα νέα τους ταξιδιωτικά πλάνα. Η Scoot έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα για όλους τους πελάτες της, προκειμένου να λάβουν το voucher επιστροφής χρημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα τους ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της, των social media και μέσω email. Οι πελάτες προτείνεται να επικοινωνούν μαζί με την Scoot σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, μόνο στην περίπτωση που η πτήση τους πρόκειται να αναχωρήσει τις επόμενες 72 ώρες, καθώς θα είναι ευκολότερο για αυτούς να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Για όλες τις κρατήσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα στην ιστοσελίδα της Scoot, στην εφαρμογή για κινητά, στην πλατφόρμα κρατήσεων και στο WeChat mini μεταξύ 15 Μαρτίου και 31 Μαΐου 2020, η Scoot θα δίνει τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας μια φορά (ενδέχεται να ισχύσει διαφορά του ναύλου). Για αυτές τις νέες κρατήσεις, η δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας μπορεί να αξιοποιηθεί έως και τέσσερις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης, για ταξίδια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Αυτές οι πολιτικές έχουν στόχο να στηρίξουν τους πελάτες της Scoot, δίνοντας έτσι την ευελιξία να αναβάλουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια εν όψει της τρέχουσας κατάστασης, η οποία είναι πρωτοφανής και εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων, η Scoot έχει επίγνωση ότι χρειάστηκε περισσότερο χρόνος από ό,τι συνήθως για να ανταποκριθούν οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με τη Scoot μέσω εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας, όπως η ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας ή μέσω του Facebook Messenger. Οι πελάτες που πραγματοποίησαν κράτηση πτήσεων μέσω τρίτων δικτύων ή ταξιδιωτικών γραφείων παρακαλούνται να επικοινωνούν με το σχετικό δίκτυο ή τους εκπροσώπους του για βοήθεια.

Η Scoot τις προσεχείς εβδομάδες θα συνεχίσει να αξιολογεί τις επιπτώσεις της επιδημίας του COVID-19 στις εναέριες μεταφορές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top