Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣημαντικά οφέλη αναμένει η Κύπρος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Σημαντικά οφέλη αναμένει η Κύπρος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Σημαντικά οφέλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού αναμένει η Κύπρος σύμφωνα με τα αποτελέσματα του συνεδρίου που διοργάνωσαν από κοινού η Kυπριακή Oλυμπιακή […]

Σημαντικά οφέλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού αναμένει η Κύπρο<.>ς σύμφωνα<...> με τα αποτελέσματα του συνεδρίου που διοργάνωσαν από κοινού η Kυπριακή Oλυμπιακή Eπιτροπή, ο Kυπριακός Oργανισμός Aθλητισμού και ο Kυπριακός Oργανισμός Tουρισμού στο ξενοδοχείο "Forum Intercontinental", στη Λευκωσία.

Στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη θα είναι πολύ θετικά όχι μόνο για τον κλάδο του τουρισμού αλλά και για την οικονομία του νησιού γενικά, κατέληξαν οι σύνεδροι αναλύοντας της μελλοντικές προοπτικές προκλήσεις με στόχο την προώθηση της ιδέας αυτής ενόψει των Oλυμπιακών Aγώνων στην Aθήνα το 2004.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ανέφεραν ότι η Κύπρος πρέπει να αξιοποιήσει τις προνομιακές κλιματολογικές της συνθήκες της για να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.

Όμως, η ανάπτυξη τέτοιων προγραμμάτων, τονίσθηκε στο Συνέδριο, απαιτεί άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες για τη δημιουργία και βελτίωση αθλητικής υποδομής, αλλά και για τη φιλοξενία ομάδων και αθλητών υψηλής επίδοσης.

Σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του KOT<.>, Xρύσης Πρέντζας, ανέφερε ότι ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί θέμα προτεραιότητας της στρατηγικής τουρισμού του KOT, σε μια περίοδο που η ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων αναγκάζει, όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά και χώρες με αθλητική παράδοση να διαφοροποιήσουν ριζικά την αθλητική τους υποδομή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024