Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Στις 5-8 Νοεμβρίου 2020 το Yachting Festival

Τατιάνα Ρόκου - 19 Μάρτιος 2020, 15:45

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ενημερώνεται η ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρείας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα του Yachting Festival, το Νοέμβριο.


Η Mact Media Group, λαμβάνοντας υπόψιν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την ανάγκη της διασφάλισης της υγείας των εκθετών και των επισκεπτών, αποφάσισε να μεταφέρει το Yachting Festival, το οποίο ήταν προγραμματισμένο τον Απρίλιο, στις 5-8 Νοεμβρίου 2020 στη Μαρίνα Αλίμου.

“Συμμεριζόμενοι την κατάσταση στη χώρα μας και ακολουθώντας εντολές από τους αρμόδιους φορείς θεωρούμε ότι η μετάθεση του Φεστιβάλ ήταν επιβεβλημένη προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών μας.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ενημερώνεται η ιστοσελίδα μας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα του Yachting Festival, το Νοέμβριο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρεία μας Mact Media Group, με το διεθνές της κύρος και την τεράστια αξιοπιστία της, έχει ήδη πραγματοποιήσει συντονισμένα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων ενεργειών, προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία του Festival και στις νέες ημερομηνίες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top