Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ποια ξενοδοχεία θα λειτουργούν ανά την Επικράτεια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Μάρτιος 2020, 15:27

Υπενθυμίζεται ότι η αναστολή των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας προβλέπεται για το χρονικό διάστημα από σήμερα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 23:00 έως και τις 30 Απριλίου 2020 και ώρα 12:00.


Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Τουρισμού η λίστα με τα πρώτα ξενοδοχεία, τα οποία ανά περιφερειακή ενότητα θα λειτουργούν κατ‘εξαίρεση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η αναστολή της λειτουργίας προβλέπεται για το χρονικό διάστημα από σήμερα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 23:00 έως και τις 30 Απριλίου 2020 και ώρα 12:00.

Υπενθυμίζεται ότι από την απαγόρευση θα εξαιρούνται καταλύματα για τη στέγαση:
1) φοιτητών των ΑΕΙ και αλλοδαπών επισκεπτών των ΑΕΙ που βρίσκονται στην Ελλάδα μέσω ευρωπαϊκών ή διεθνών προγραμμάτων ή συνεργασιών, οι οποίοι στεγάζονται με φροντίδα των ΑΕΙ ή/και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αποδεδειγμένα δε δύνανται να διαμείνουν σε κατοικία στην ημεδαπή,

2) εκπαιδευτικών, μονίμων ή αναπληρωτών, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες εκτός του δήμου της μόνιμης κατοικίας τους και διαμένουν ήδη σε τουριστικά καταλύματα για τον σκοπό αυτό.

Λίστα επιλεγμένων ξενοδοχείων|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top