Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Ευχαριστίες του ΠΑΣΥΞΕ στα ξενοδοχεία που λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Μάρτιος 2020, 13:54

Ξενοδοχειακές μονάδες λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας φιλοξενώντας εκατοντάδες Κυπρίους που έχουν αφιχθεί στο νησί και πρέπει να περιοριστούν για 14 μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας του προσωπικού τους.


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες προς τις ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιαίτερα στο προσωπικό τους, οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στην έκκληση της Κυβέρνησης και συμμετέχουν στο Πλαίσιο Συμφωνίας με το Υπουργείο Υγείας.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, οι ξενοδοχειακές αυτές μονάδες λειτουργούν ως κέντρα καραντίνας φιλοξενώντας εκατοντάδες συμπατριώτες μας που έχουν αφιχθεί στην Κύπρο και πρέπει να περιοριστούν για 14 μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας του προσωπικού τους.

“Παράλληλα ευχαριστούμε τις μονάδες που αφιλοκερδώς φιλοξενούν νοσηλευτές και άλλο προσωπικό, ιδιαίτερα στην Πάφο, προς ενίσχυση των νοσηλευτηρίων της επαρχίας”, τονίζει ο Σύνδεσμος.

“Επισημαίνεται ότι μετά την αναχώρηση των συμπατριωτών μας από τις μονάδες αυτές, θα γίνεται απολύμανση όλων των δωματίων, καταστώντας τες ασφαλείς προς χρήση από τους επισκέπτες μας. Η συμβολή αυτών των μονάδων είναι ανεκτίμητη και έρχεται αρωγός στην στήριξη του Κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού”.Στη φωτογραφία, το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top