Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου μετατρέπεται σε νοσοκομείο για τα θύματα του COVID-19
MICE

Το εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου μετατρέπεται σε νοσοκομείο για τα θύματα του COVID-19

Το εκθεσιακό κέντρο θα ξεκινήσει με 500 κρεβάτια, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί. Αναπόφευκτο να δημιουργηθούν και άλλα, 'προσωρινού τύπου', νοσοκομεία τις επόμενες εβδομάδες. Μεταξύ αυτών προτείνονται επίσης το O2 και η Wembley Arena, που διαθέτουν χώρο για χιλιάδες άτομα.

Το εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου πρόκειται να μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίο προσωρινό νοσοκομείο “μέσα σε λίγες μέρες”, καθώς ο στρατός αναπτύσσει στρατεύματα σε ολόκληρη τη χώρα για να βρει πιο κατάλληλες τοποθεσίες.

Οι υπεύθυνοι του στρατού συνεργάζονται επί του παρόντος με το προσωπικό του NHS, του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας, για να δημιουργήσουν το νέο νοσοκομείο από το μηδέν, για να εξυπηρετήσουν τον αυξανόμενο αριθμό ασθενών.

Το κέντρο θα ξεκινήσει με 500 κρεβάτια, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου (νεότεροι υπολογισμοί ανεβάζουν δραστικά τα κρεβάτια σε 4.000).

Ο στόχος είναι να περιθάλψει χιλιάδες ασθενείς με κορονοϊό, καθώς τα νοσοκομεία στη βρετανική πρωτεύουσα υπόκεινται σε ολοένα και μεγαλύτερη πίεση από την πανδημία.

Στρατιώτες αναπτύσσονται επίσης σε τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα ως μια άσκηση οριοθέτησης για να εξεταστεί ποιες άλλες θέσεις μπορούν να μετατραπούν σε νοσοκομεία. Χώροι εκδηλώσεων, ξενοδοχεία και στρατιωτικοί στρατώνες είναι μεταξύ των επιλογών. Μεταξύ αυτών προτείνονται επίσης το O2 και η Wembley Arena, που διαθέτουν χώρο για χιλιάδες άτομα.

Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας αναμένει ότι θα κατασκευαστούν “πολύ περισσότερα” προσωρινά νοσοκομεία τις προσεχείς εβδομάδες.

Το Λονδίνο λέγεται ότι είναι 1,5-2 εβδομάδες μπροστά από την υπόλοιπη χώρα όσον αφορά στα κρούσματα και γι’αυτό ο στρατός επικεντρώνει τις προσπάθειές του πρώτα στην πρωτεύουσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024