Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔωρεές μελών του ΣΕΤΕ σε νοσοκομεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19
Τουρισμός και δημόσια υγεία

Δωρεές μελών του ΣΕΤΕ σε νοσοκομεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19

Ο ΣΕΤΕ ξεκινά μια σειρά δράσεων και ενεργειών, για μία γενικευμένη κινητοποίηση του ελληνικού τουρισμού.

Ο ΣΕΤΕ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ελληνικής Πολιτείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19, στηρίζοντας με όλα τα μέσα που διαθέτει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Για τον σκοπό αυτό, ανακοινώνει σήμερα μία πρώτη σειρά δράσεων και ενεργειών του Συνδέσμου και εταιρειών μελών του, στοχεύοντας σε μία γενικευμένη κινητοποίηση του ελληνικού τουρισμού και θα επανέρχεται με ανανεωμένες ενημερώσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Δωρεά 7 συσκευών αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από τον ΣΕΤΕ, αξίας 140.000 ευρώ.
  • Δωρεά 10 αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αξίας 200.000 ευρώ.
  • Δωρεά ύψους 150.000 ευρώ της εταιρείας Λάμψα σε ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και επιπλέον 150.000 ευρώ δωρεά της Laskaridis Shipping μέσω της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
  • Δωρεά 5 αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από τον Όμιλο Electra Hotels & Resorts, αξίας 100.000 ευρώ.
  • Δωρεά της εταιρείας Goldair, ύψους 100.000 ευρώ, που θα διατεθεί σε υγειονομικό υλικό και προμήθεια ειδικών κλινών εντατικής θεραπείας.
  • Δωρεά 3 συσκευών αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από την εταιρεία Golf Residences AE, με διακριτικό τίτλο Phaea Resorts, αξίας 60.000 ευρώ, για νοσοκομείο της Κρήτης που θα υποδειχθεί από τις αρμόδιες αρχές.
  • Δωρεά 30.000 ευρώ από την Atrium Hotels AE, για προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού.
  • Δωρεά για ενίσχυση του εξοπλισμού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, από το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου”.
  • Δωρεά ύψους 100.000 ευρώ, από τον Όμιλο Ιωάννου (Intercontinental, Yes Hotels), μέσω του ΣΕΤΕ, για την κάλυψη αναγκών που θα οριστούν από την Πολιτεία.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι επιχειρήσεις των οποίων οι ενέργειες συνεισφοράς ξεκινούν τώρα ή θα ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον, θα συμπεριλαμβάνονται στις νέες ανακοινώσεις του ΣΕΤΕ.

“Ο τουριστικός τομέας και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και προσφέρει τις δυνάμεις του στην ελληνική Πολιτεία για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, για τη γρήγορη ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας”, αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024