Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο visitgreece.gr αναβαθμίζεται
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Το visitgreece.gr αναβαθμίζεται

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός 'Τεχνική και Σχεδιαστική Αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης www.visitgreece.gr'.

Η επίσημη ηλεκτρονική σελίδα  του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού www.visitgreece.gr, ανανεώνεται και αναβαθμίζεται πλήρως, με στόχο να καταστεί διεθνώς, η κύρια και βασική πηγή πληροφόρησης για τον ελληνικό τουρισμό, με το πλέον λειτουργικό για τον χρήστη και τεχνικά άρτιο λογισμικό.

Με απόφαση της Διοίκησης του ΕΟΤ προκηρύχθηκε, ήδη, ο σχετικός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου του έργου: Τεχνική και Σχεδιαστική Αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης www.visitgreece.gr.

Κύριο κριτήριο επιλογής, είναι η πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας / τιμής.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, “η δουλειά μας στον ΕΟΤ συνεχίζεται, παρά την κρίση του κορονοϊού. Υπέγραψα την διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ριζική αναβάθμιση του visitgreece.gr, του κεντρικού portal προβολής του τουρισμού της χώρας μας. Έχουμε κάνει μία καλή προετοιμασία το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το νέο visitgreece και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του. Το χρειάζεται η χώρα μας το έχει ανάγκη ο τουρισμός μας. Άλλωστε, η επόμενη μέρα της σημερινής κρίσης πρέπει να μας βρει, όσο το δυνατόν, πιο έτοιμους και πιο δυνατούς”.

Βασικό ζητούμενο του διαγωνισμού, είναι η τεχνική βελτίωση portal και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών, με στόχο την:

  • Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση για να είναι πιο φιλικό στο χρήστη
  • Ενημέρωση βασικού περιεχομένου και βελτίωσή του με νέα δεδομένα
  • Γενικότερη αναβάθμιση, ώστε να ανταποκρίνεται στα νέα ζητούμενα της αγοράς και των επισκεπτών ως ένα κεντρικό portal προβολής του τουριστικού μας προϊόντος στο εξωτερικό.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 60.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 6η Απριλίου 2020 και ώρα 15:00 στο Γενικό Πρωτόκολλο του ΕΟΤ (5ος όροφος, γραφείο 5.14 επί της οδού Αν. Τσόχα 7, Αθήνα).

Ωστόσο, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, εξετάζεται ήδη το ενδεχόμενο παράτασης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024