Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧάραξη κοινής στρατηγικής για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στον τουρισμό
Τουριστική πολιτική

Χάραξη κοινής στρατηγικής για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στον τουρισμό

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης διαβεβαίωσε τους αντιπεριφερειάρχες ότι θα υπάρχει συνεχώς ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ότι προετοιμάζεται πρόγραμμα δράσεων, ότι θα σχεδιαστεί ειδική διαδικτυακή καμπάνια που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και ότι θα δοθεί έμφαση και στην ενεργοποίηση του εσωτερικού τουρισμού.

Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού πραγματοποιήθηκε με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών και με αντικείμενο τη χάραξη κοινής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού στον τουρισμό.

Ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης, στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η υγεία των πολιτών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διατήρησης επαφών με τις αγορές, με τους Tour Operators, αλλά και με τις αεροπορικές εταιρείες, “για να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε επισκέπτες, όταν θα γίνει η άρση των απαγορεύσεων”.

Στην τηλεδιάσκεψη που κράτησε πάνω από δύο ώρες, ο κ. Θεοχάρης άκουσε τις σκέψεις και τις προτάσεις των 14 αντιπεριφερειρχών / εντεταλμένων συμβούλων, που του εξέθεσαν την κατάσταση στις περιφέρειές τους, ζήτησαν υποστήριξη για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά κυρίως στάθηκαν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά το τέλος της κρίσης στο πλαίσιο ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε τους αντιπεριφερειάρχες ότι θα υπάρχει συνεχώς ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ότι προετοιμάζεται πρόγραμμα δράσεων, ότι θα σχεδιαστεί ειδική διαδικτυακή καμπάνια που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις περιφέρειες και ότι θα δοθεί έμφαση και στην ενεργοποίηση του εσωτερικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024