Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Χάραξη κοινής στρατηγικής για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στον τουρισμό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 March 2020, 09:47

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης διαβεβαίωσε τους αντιπεριφερειάρχες ότι θα υπάρχει συνεχώς ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ότι προετοιμάζεται πρόγραμμα δράσεων, ότι θα σχεδιαστεί ειδική διαδικτυακή καμπάνια που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και ότι θα δοθεί έμφαση και στην ενεργοποίηση του εσωτερικού τουρισμού.


Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού πραγματοποιήθηκε με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών και με αντικείμενο τη χάραξη κοινής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού στον τουρισμό.

Ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης, στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η υγεία των πολιτών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διατήρησης επαφών με τις αγορές, με τους Tour Operators, αλλά και με τις αεροπορικές εταιρείες, ”για να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε επισκέπτες, όταν θα γίνει η άρση των απαγορεύσεων”.

Στην τηλεδιάσκεψη που κράτησε πάνω από δύο ώρες, ο κ. Θεοχάρης άκουσε τις σκέψεις και τις προτάσεις των 14 αντιπεριφερειρχών / εντεταλμένων συμβούλων, που του εξέθεσαν την κατάσταση στις περιφέρειές τους, ζήτησαν υποστήριξη για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά κυρίως στάθηκαν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά το τέλος της κρίσης στο πλαίσιο ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε τους αντιπεριφερειάρχες ότι θα υπάρχει συνεχώς ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ότι προετοιμάζεται πρόγραμμα δράσεων, ότι θα σχεδιαστεί ειδική διαδικτυακή καμπάνια που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις περιφέρειες και ότι θα δοθεί έμφαση και στην ενεργοποίηση του εσωτερικού τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top