Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜήνυμα της Πάρου στους μελλοντικούς επισκέπτες της: WE ready, YOU safe, ALL happy!
Προώθηση προορισμού

Μήνυμα της Πάρου στους μελλοντικούς επισκέπτες της: WE ready, YOU safe, ALL happy!

Ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μικές Λεοντής δηλώνει ότι ο Δήμος Πάρου παραμένει ανοιχτός σε προτάσεις από τους επαγγελματίες καλώντας όλους να είναι έτοιμοι.

Το αισιόδοξο μήνυμα “WE ready, YOU safe, ALL happy” εκπέμπει η Πάρος στην ταξιδιωτική κοινότητα με την προσδοκία της συντομότερης, κατά το δυνατόν, έναρξης της τουριστικής περιόδου.

“Χωρίς να καταθέτουμε τα όπλα, ετοιμαζόμαστε ως Δήμος για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο μετά από τα αναγκαστικά μέτρα που επιβλήθηκαν παγκοσμίως λόγω  του κορωνοϊού” δηλώνει ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μικές Λεοντής και προσθέτει: “Η Πάρος έχει ισχυροποιήσει τα τελευταία χρόνια την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, πράγμα που δημιουργεί μια ισχυρή βάση επανεκκίνησης όταν παρέλθει το φαινόμενο που ταλανίζει όλο τον κόσμο. Είμαστε από τους πλέον διάσημους προορισμούς παγκοσμίως και με τη συστηματική διείσδυση που επιτύχαμε καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε το νησί στην ταξιδιωτική συνείδηση. Πολύ περισσότερο που μετά την απόφαση επέκτασης του διαδρόμου στο αεροδρόμιο στα 1.800 μέτρα και την κτιριακή υποδομή στα 12.500 τ.μ., επίσης την πυκνή ακτοπλοϊκή σύνδεση με πολλά νησιά ακόμα και την Κρήτη είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της ζήτησης.
 
Παράλληλα εκτός όλων των άλλων ενεργειών, και δίνοντας βάρος τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού πιστοποιούμε μέσα στο έτος τα μονοπάτια μας διεθνώς, καθώς και τις ποδηλατικές διαδρομές με αντίστοιχη πιστοποίηση και για τα Bike friendly Hotels, ώστε να γίνει η Πάρος νούμερο ένα Bike Friendly προορισμός στο πλαίσιο του εναρμονισμού μας με τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην ταξιδιωτική αγορά”.

Ο κ. Λεοντής δηλώνει ότι ο Δήμος Πάρου παραμένει ανοιχτός σε προτάσεις από τους επαγγελματίες καλώντας όλους να είναι έτοιμοι “για τη μεγάλη εξόρμηση που θα σηματοδοτηθεί με την παρέλευση του φαινομένου, ώστε σε στενή συνεργασία και με την εταιρία Συμβούλων του Δήμου με την οποία ήδη είμαστε σε καθημερινή συνεννόηση να οργανώσουμε τη διαφημιστική και επικοινωνιακή μας επίθεση με στόχο να καλύψουμε τα κενά και να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σύμφωνα με τις προβλέψεις που είχαμε πριν την εμφάνιση της κρίσης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024