Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔωρεάν ξενοδοχειακά Webinars από τη Hotelier Academy
Σεμινάρια

Δωρεάν ξενοδοχειακά Webinars από τη Hotelier Academy

Τα Webinars δε θα επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους ο COVID-19 επηρεάζει τα ξενοδοχεία, αλλά θα καλυφθούν θέματα όπως η οργάνωση του προσωπικού, οι online πωλήσεις, η στρατηγική, αλλά και άλλα πολλά.

Η Hotelier Academy συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς και οργανώνει δωρεάν live ξενοδοχειακά Webinars για τον μήνα Απρίλιο, με στόχο την τόνωση της αγοράς

Αν και διανύουμε μία από τις πιο πιεσμένες τουριστικές περιόδους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της έξαρσης του COVID-19, η Hotelier Academy αποφάσισε να μετατρέψει το διάστημα αυτό σε μια εποικοδομητική περίοδο, τόσο για την ενίσχυση της ξενοδοχειακής γνώσης, όσο και για εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού.

Για τον λόγο αυτό, η Hotelier Academy Greece, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, αναλαμβάνει αυτή τη δυναμική πρωτοβουλία εκπαίδευσης, παρέχοντας δωρεάν ξενοδοχειακά Webinars μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο E-Learning περιβάλλον της, με στόχο την τόνωση της ξενοδοχειακής αγοράς.

“Αν και η τρέχουσα κατάσταση μάς αφορά όλους ιδιαίτερα, τα Webinars δε θα επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους ο COVID-19 επηρεάζει τα ξενοδοχεία, αλλά θα φροντίσουμε να καλυφθούν θέματα που άλλοτε δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε – όπως η Οργάνωση του προσωπικού, οι Online πωλήσεις, η Στρατηγική, αλλά και άλλα πολλά”.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τα Webinars εντελώς δωρεάν, ενώ μπορεί να έχει πρόσβαση:

  • Στις σχετικές παρουσιάσεις και σε ειδικά tests που θα παρέχει ο κάθε ομιλητής.
  • Σε επιπρόσθετο σχετικό content που θα συγκεντρώσει η Hotelier Academy σχετικά με το θέμα.
  • Σε ειδικό περιβάλλον που μπορεί να θέσει άμεσα τις ερωτήσεις του στον ομιλητή, εξατομικευμένα για το ξενοδοχείο του.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024