Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔωρεά 550 μασκών στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής από την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής
Περιφέρεια

Δωρεά 550 μασκών στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής από την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

'Ο κ. Γρηγόριης Τάσιος εξέφρασε εκ μέρους της Ένωσης που εκπροσωπεί, την αναγνώριση και εκτίμηση όσων άοκνα και με αλτρουισμό προσφέρουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και διαχρονικά τόσο για τη Χαλκιδική όσο και για όλη τη χώρα γενικότερα', τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της, καθώς και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόριο Τάσιο για τη δωρεά 550 επαναχρησιμοποιούμενων μασκών, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε ένα συνάδελφο που υπηρετεί στην Δ.Α. Χαλκιδικής, καθώς τα μέτωπα είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψή τους και, κατ’επέκταση, προστασίας των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες.
Ο κ. Τάσιος, αφού εξέφρασε εκ μέρους της Ένωσης που εκπροσωπεί, την αναγνώριση και εκτίμηση όσων άοκνα και με αλτρουισμό προσφέρουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και διαχρονικά τόσο για τη Χαλκιδική όσο και για όλη τη χώρα γενικότερα, θέλοντας  να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στην προσπάθειά μας, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιτακτική ανάγκη μας, παρά τις εξόχως δύσκολες στιγμές που περνάει πλέον και ο τουριστικός κλάδος“, επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε την ηθική μας ικανοποίηση, διότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να διαβεβαιώσουμε όλο τον κόσμο ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες με την ψυχή μας, κρατώντας τον τόπο μας και τη χώρα μας πάντα ασφαλείς“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024