Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet καθηλώνει το σύνολο του στόλου της

Τατιάνα Ρόκου - 30 Μάρτιος 2020, 14:22

Τις τελευταίες ημέρες η easyJet εκτέλεσε περισσότερες από 650 πτήσεις 'διάσωσης' μέχρι σήμερα, επιστρέφοντας στο σπίτι τους περισσότερους από 45.000 πελάτες της.


Η easyJet προχώρησε στην καθήλωση του συνόλου του στόλου των αεροσκαφών της, επικαλούμενη “πρωτόγνωρους ταξιδιωτικούς περιορισμούς” ως αποτέλεσμα της επιδημίας κορωνοϊού.

Η αεροπορική εταιρεία αναφέρει σε σχετική δήλωσή της: “Ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών ταξιδιωτικών περιορισμών που επέβαλαν οι κυβερνήσεις σε απάντηση στην πανδημία τυο κορονοϊού και την εφαρμογή εθνικών μέτρων αποκλεισμού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η easyJet έχει σήμερα καθηλώσει πλήρως το στόλο της αεροσκάφους.

Τις τελευταίες ημέρες η easyJet συνέβαλε στον επαναπατρισμό πελατών της, έχοντας ήδη εκτελέσει περισσότερες από 650 πτήσεις διάσωσης μέχρι σήμερα, επιστρέφοντας σπίτι περισσότερους από 45.000 πελάτες της.

Η τελευταία από αυτές τις πτήσεις διάσωσης πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς φορείς για τη διεξαγωγή επιπρόσθετων πτήσεων διάσωσης όπως έχει ζητηθεί.

Σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να υπάρξει κάποια βεβαιότητα για την ημερομηνία επανεκκίνησης των εμπορικών μας πτήσεων. Θα αξιολογούμε συνεχώς την κατάσταση με βάση τους υπάρχοντες κανονισμούς και τη ζήτηση και θα ενημερώσουμε την αγορά όταν θα έχουμε εικόνα της κατάστασης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top