Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet καθηλώνει το σύνολο του στόλου της
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet καθηλώνει το σύνολο του στόλου της

Τις τελευταίες ημέρες η easyJet εκτέλεσε περισσότερες από 650 πτήσεις 'διάσωσης' μέχρι σήμερα, επιστρέφοντας στο σπίτι τους περισσότερους από 45.000 πελάτες της.

Η easyJet προχώρησε στην καθήλωση του συνόλου του στόλου των αεροσκαφών της, επικαλούμενη “πρωτόγνωρους ταξιδιωτικούς περιορισμούς” ως αποτέλεσμα της επιδημίας κορωνοϊού.

Η αεροπορική εταιρεία αναφέρει σε σχετική δήλωσή της: “Ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών ταξιδιωτικών περιορισμών που επέβαλαν οι κυβερνήσεις σε απάντηση στην πανδημία τυο κορονοϊού και την εφαρμογή εθνικών μέτρων αποκλεισμού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η easyJet έχει σήμερα καθηλώσει πλήρως το στόλο της αεροσκάφους.

Τις τελευταίες ημέρες η easyJet συνέβαλε στον επαναπατρισμό πελατών της, έχοντας ήδη εκτελέσει περισσότερες από 650 πτήσεις διάσωσης μέχρι σήμερα, επιστρέφοντας σπίτι περισσότερους από 45.000 πελάτες της.

Η τελευταία από αυτές τις πτήσεις διάσωσης πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς φορείς για τη διεξαγωγή επιπρόσθετων πτήσεων διάσωσης όπως έχει ζητηθεί.

Σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να υπάρξει κάποια βεβαιότητα για την ημερομηνία επανεκκίνησης των εμπορικών μας πτήσεων. Θα αξιολογούμε συνεχώς την κατάσταση με βάση τους υπάρχοντες κανονισμούς και τη ζήτηση και θα ενημερώσουμε την αγορά όταν θα έχουμε εικόνα της κατάστασης“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024