Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Ο φινλανδικός Τ.Ο. Aurinkomatkat μεταθέτει την έναρξη της σεζόν για την 1η Ιουλίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Μάρτιος 2020, 14:22

Στο πρόγραμμα του 2020 για την Ελλάδα έχουν παραμείνει, εκτός από τα Χανιά και το Ηράκλειο, οι προορισμοί της Ρόδου και της Κω.


Η έναρξη της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, μετατίθεται για τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον φινλανδικό Tour Operator Aurinkomatkat. Αυτό αναφέρει η επιστολή που απέστειλε στους ξενοδόχους, με τους οποίους συνεργάζεται, στη χώρα μας μεταξύ των οποίων τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα “Ροδιακή”, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα του 2020 για την Ελλάδα έχουν παραμείνει εκτός από τα Χανιά και το Ηράκλειο οι προορισμοί της Ρόδου και της Κω.

“Η διατήρηση των ελληνικών προορισμών δείχνει τη σημασία του ελληνικού τουρισμού σε σχέση με ανταγωνιστικές χώρες, αλλά και τη μεγαλύτερη ασφάλεια που προφανώς νοιώθουν οι επισκέπτες για την Ελλάδα, ενδεχομένως και εξαιτίας των έγκαιρων μέτρων που ελήφθησαν για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν υπό την αίρεση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα επαναξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση και μπορεί να ληφθούν (ίσως στα μέσα Μαΐου) και πάλι διαφορετικές αποφάσεις, καθώς μέρα με την ημέρα διαμορφώνονται διαφορετικά δεδομένα και σύντομα μπορεί να ξεδιαλύνει το τοπίο”, σημειώνει η εφημερίδα.

“Για την ώρα η Aurinkomatkat, που υπενθυμίζεται ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο Tour Operator της Φινλανδίας με πάνω από το 30% της αγοράς και είναι θυγατρική εταιρεία της αεροπορικής Finnair, εφαρμόζει μέτρα προστασίας του προσωπικού της, όπως άδειες άνευ αποδοχών, τηλεργασία από το σπίτι και σεβασμό στις αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις για απαγόρευση συναθροίσεων πάνω από 10 άτομα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top