Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ φινλανδικός Τ.Ο. Aurinkomatkat μεταθέτει την έναρξη της σεζόν για την 1η Ιουλίου
TOs

Ο φινλανδικός Τ.Ο. Aurinkomatkat μεταθέτει την έναρξη της σεζόν για την 1η Ιουλίου

Στο πρόγραμμα του 2020 για την Ελλάδα έχουν παραμείνει, εκτός από τα Χανιά και το Ηράκλειο, οι προορισμοί της Ρόδου και της Κω.

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, μετατίθεται για τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον φινλανδικό Tour Operator Aurinkomatkat. Αυτό αναφέρει η επιστολή που απέστειλε στους ξενοδόχους, με τους οποίους συνεργάζεται, στη χώρα μας μεταξύ των οποίων τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα “Ροδιακή”, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα του 2020 για την Ελλάδα έχουν παραμείνει εκτός από τα Χανιά και το Ηράκλειο οι προορισμοί της Ρόδου και της Κω.

“Η διατήρηση των ελληνικών προορισμών δείχνει τη σημασία του ελληνικού τουρισμού σε σχέση με ανταγωνιστικές χώρες, αλλά και τη μεγαλύτερη ασφάλεια που προφανώς νοιώθουν οι επισκέπτες για την Ελλάδα, ενδεχομένως και εξαιτίας των έγκαιρων μέτρων που ελήφθησαν για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν υπό την αίρεση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα επαναξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση και μπορεί να ληφθούν (ίσως στα μέσα Μαΐου) και πάλι διαφορετικές αποφάσεις, καθώς μέρα με την ημέρα διαμορφώνονται διαφορετικά δεδομένα και σύντομα μπορεί να ξεδιαλύνει το τοπίο”, σημειώνει η εφημερίδα.

“Για την ώρα η Aurinkomatkat, που υπενθυμίζεται ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο Tour Operator της Φινλανδίας με πάνω από το 30% της αγοράς και είναι θυγατρική εταιρεία της αεροπορικής Finnair, εφαρμόζει μέτρα προστασίας του προσωπικού της, όπως άδειες άνευ αποδοχών, τηλεργασία από το σπίτι και σεβασμό στις αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις για απαγόρευση συναθροίσεων πάνω από 10 άτομα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024