Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Δήμος Λειψών: Ακόμη μεγαλύτερη η επιθυμία των Ιταλών για ταξίδι στην Ελλάδα φέτος

Τατιάνα Ρόκου - 01 Απρίλιος 2020, 09:58

Με σημείο αναφοράς τους στενούς πολυετείς δεσμούς που ενώνουν τους Ιταλούς με τους Λειψούς εκφράζεται με ένα σύντομο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στα ιταλικά, εκ μέρους όλων των κατοίκων του νησιού. Το βίντεο εστάλη ταυτόχρονα σε όσους Ιταλούς δημοσιογράφους και bloggers έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς το νησί.


Διαδικτυακό μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στους Ιταλούς φίλους του νησιού με βίντεο στο Facebook. Με σημείο αναφοράς τους στενούς πολυετείς δεσμούς που ενώνουν τους Ιταλούς με το νησί των Δωδεκανήσων, εκφράζεται με ένα σύντομο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στα ιταλικά, εκ μέρους όλων των κατοίκων των Λειψών, η συμπόνια για τα θύματα που θρηνεί ο γείτονας λαός. “Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, επιφυλασσόμαστε να σας κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά. Μέχρι τότε παραμείνετε ασφαλείς!” τονίζει χαρακτηριστικά στο τέλος του video ο κ. Μάγγος.

Το βίντεο συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων Ιταλών φίλων και εν δυνάμει ταξιδιωτών. Προκαλεί αίσθηση πως πολλοί ήταν οι Ιταλοί που δήλωσαν πως ειδικά φέτος η επιθυμία τους να επιστρέψουν στην Ελλάδα και στους Λειψούς και να αφήσουν πίσω τους τις κακές αναμνήσεις είναι πολύ πιο έντονη από τα προηγούμενα χρόνια, στοιχείο που επιβεβαιώνεται άλλωστε και μέσα από τις καθημερινές επαφές και επικοινωνίες αρκετών κατοίκων και επαγγελματιών των Λειψών με συνεργάτες και επισκέπτες από τη γειτονική χώρα.

Η βίντεο-δήλωση συμπαράστασης εστάλη ταυτόχρονα σε όσους Ιταλούς δημοσιογράφους και bloggers έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς το νησί, προκαλώντας την ενθουσιώδη και συγκινητική αποδοχή του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top