Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTUI UK: 11.000 άτομα προσωπικό σε υποχρεωτική άδεια λόγω COVID-19
TOs

TUI UK: 11.000 άτομα προσωπικό σε υποχρεωτική άδεια λόγω COVID-19

Η TUI απασχολεί συνολικά 13.200 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το προσωπικό του Contact Centre που έχει διατηρηθεί, θα εργάζεται εξ αποστάσεως.

Η TUI UK πρόκειται να προχωρήσει σε υποχρεωτική άδεια για 11.000 υπαλλήλους της στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων περίπου και 4.500 αντιπροσώπων λιανικής.

Η εταιρεία δήλωσε ότι 4.455 άτομα, που αντιπροσωπεύουν το 99% του προσωπικού των κατάστημάτων της, εισέρχεται σε υποχρεωτική παρακαμφθεί από σήμερα Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά των μέτρων απαγόρευσης της βρετανικής κυβέρνησης ως απάντηση στην επιδημία του κορονοϊού.

Το υπόλοιπο προσωπικό (6.545 άτομα) είναι μέλη πληρώματος καμπίνας του στόλου αεροσκαφών της εταιρείας, πιλότοι και προσωπικό στο λιανικό εμπόριο και τις κεντρικές υπηρεσίες.

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι ένας “μικρός αριθμός μελών της ομάδας” θα λειτουργήσει ως μέρος ενός ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου.

Εκπρόσωπος της TUI UK δήλωσε: “Θα έχουμε ένα μικρό αριθμό μελών της ομάδας που θα εργάζονται ως προσωπικό ενός ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου, για να υποστηρίξουν τα άλλα κέντρα επικοινωνίας μας – και θα έχουμε ακόμα κάποια μέλη της ομάδας που θα υποστηρίζουν τους προμηθευτές τρίτων και τουριστικούς πράκτορες που ακόμη εργάζονται”.

Η εταιρεία ανέφερε ότι έχει επεξεργαστεί όλες τις διαθέσιμες επιλογές, ιδιαίτερα από τότε που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα διατήρησης θέσεων εργασίας.

Η TUI απασχολεί συνολικά 13.200 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το προσωπικό του Contact Centre που έχει διατηρηθεί, θα εργάζεται εξ αποστάσεως.

Ο διευθύνων σύμβουλος TUI UK & Ireland, Andrew Flintham δήλωσε: “Η βιομηχανία ταξιδίων αντιμετωπίζει μία άνευ προηγουμένου πίεση. Θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον πελάτη στο κέντρο αυτού που κάνουμε και όταν θα μπορούν να κάνουν διακοπές μαζί μας και πάλι θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη θέση για να προσφέρουμε το ευρύ φάσμα προορισμών και εμπειριών που κάνουμε σήμερα.

Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε αυτές τις δύσκολες αποφάσεις σχετικά με το κόστος και να φροντίσουμε τους συναδέλφους μας κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας άνευ προηγουμένου αβεβαιότητας. Είμαστε μια φανταστική επιχείρηση και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε ξανά τους ανθρώπους στις διακοπές τους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024