Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

The Telegraph: Η Ελλάδα αναμφιβήτητα ο πρώτος προορισμός για διακοπές μετά την πανδημία

Τατιάνα Ρόκου - 03 Απρίλιος 2020, 15:51

Η Ελλάδα προτείνεται ως το πρώτο μέρος για επίσκεψη όταν τελειώσει η κρίση του κορωνοϊού.


Δημοσίευμα με θετικές αναφορές για την Ελλάδα ως ταξιδιωτικού προορισμού φιλοξενεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα “The Telegraph”. Ο συντάκτης του άρθρου ενημερώνει ότι το πρώτο μέρος που θα επισκεφθεί όταν τελειώσει η κρίση του κορωνοϊού θα είναι η Ελλάδα.

“Οι ονειρεμένες μου διακοπές είναι ένα μέρος που οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και όπου φτάνεις χωρίς να χρειάζεται να πετάξεις για πολλές ώρες. Αυτό που χρειάζομαι είναι αγνή, νησιωτική ζωή, ανεπιτήδευτο φαγητο και διαμονή, ήσυχες παραλίες, βόλτες μέσα στο πράσινο, βουνά και πλήρη απομάκρυνση από το στρες της σύγχρονης ζωής”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακόμη κάνει ειδική αναφορά στις παραλίες, απαριθμώντας, μεταξύ άλλων, τους Εγκρεμνούς και το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα και τον Μύρτο στην Κεφαλονιά.

“Εάν κάτι με έχουν διδάξει τα ταξίδιά μου εδώ και 35 χρόνια είναι ότι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές - και αυτή είναι η Ελλάδα”, λέει ο δημοσιογράφος. “Έχω επισκεφθεί οκτώ νησιά αυτά τα χρόνια (Σκιάθο, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελο, Μύκονο και Τήνο) και δεν έχει ούτε μία άσχημη εμπειρία. Εντάξει, οι τουρίστες με τις selfies στη Μύκονο ήταν αρκετά απαίσιοι, αλλά είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα”.

Και σημειώνει: “Επιπλέον, η Ελλάδα είναι μια χώρα που βασίζεται σημαντικά τον τουρισμό - θα χρειαστούν τους Βρετανούς τουρίστες όσο ποτέ άλλοτε μετά από ένα καλοκαίρι -όπως διαγράφεται- ‘αγρανάπαυσης’”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top