Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξεναγήσεις

Και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ζητά την ένταξη των ξεναγών στις ρυθμίσεις προστασίας εργαζομένων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Απρίλιος 2020, 11:02

Η επιστολή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κοινοποιήθηκε στον υπουργό Τουρισμού, τον υφυπουργό Τουρισμού, την πρόεδρο του ΕΟΤ και την πρόεδρο του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης & Bορείου Ελλάδος κα Αναστασία Γαϊτάνου.


Με επιστολή της προς τους υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση, η
πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ζητά την ένταξη των επαγγελματιών ξεναγών στις ρυθμίσεις προστασίας εργαζομένων και ελευθέρων επαγγελματιών από τις συνέπειες του COVID-19 στην οικονομία.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, την πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και την πρόεδρο του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης & Bορείου Ελλάδος κα Αναστασία Γαϊτάνου.

Η κα Πατουλιδου επισημαίνει ότι “ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει ενημερωθεί για το αίτημα της προέδρου του ΕΟΤ κας Άντζελας Γκερέκου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών, για την ένταξη των επαγγελματιών ξεναγών στις ρυθμίσεις προστασίας εργαζομένων και ελευθέρων επαγγελματιών από τις συνέπειες του COVID-19 στην οικονομία.

Παρακαλώ στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, να εντάξετε και τον κλάδο των ξεναγών στα μέτρα ανακούφισης, ο οποίος έχει βαρυσήμαντο ρόλο στον τομέα του τουρισμού και στην τουριστική προβολή της χώρας μας και δυστυχώς πλήττεται άμεσα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top