Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςNavigator Travel: #menoumespiti για να μπορούμε να ταξιδέψουμε στο μέλλον
Κρουαζιέρα

Navigator Travel: #menoumespiti για να μπορούμε να ταξιδέψουμε στο μέλλον

Η εταιρεία καλεί όλους να περιηγηθούν και στην ιστοσελίδα της navigator.gr, ανακαλύπτοντας 5.854 κρουαζιέρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Navigator Travel, σε μήνυμά της προς τους συνεργάτες και παλέτες της, καλεί όλους να ονειρευτούν “με τα μάτια ανοιχτά”, με τα βίντεο που αναρτώνται στην σελίδα της στο ΥouTube NavigatorTravel.

“Το τελευταίο διάστημα ζούμε στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο μια πρωτόγννωρη κρίση, την οποία όμως θα ξεπεράσουμε!
Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι να παραμένουμε ασφαλείς, περιορίζοντας στο απολύτως αναγκαίο τις μετακινήσεις μας. Στο διάστημα αυτό του social distancing, εμείς η ομάδα του Navigator Travel το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να σας κάνουμε να ονειρεύεστε. Να ονειρευόμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα”, σημειώνει η εταιρεία.

“Ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά με τα βίντεο που αναρτούμε στην σελίδα μας στο ΥouTube NavigatorTravel, ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας navigator.gr, ανακαλύπτοντας 5.854 κρουαζιέρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από Αλάσκα μέχρι Καραϊβική και Ανταρκτική στη Μεσόγειο, τα νορβηγικά φιόρδ μέχρι Αυστραλία και εξωτικούς προορισμούς σε Ασία και νησιωτικά συμπλέγματα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

#menoumespiti για να μπορούμε να ταξιδέψουμε στο μέλλον

Μαζί θα σχεδιάσουμε μια αξέχαστη κρουαζιέρα όπως κάνουμε από το 1962.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας.

Η ομάδα του Navigator Travel”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024