Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Συνολική ένταξη των ξεναγών στα μέτρα στήριξης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 April 2020, 09:18

Ήδη, η ηγεσία του υπουργείου είχε έλθει σε επαφή με τα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών εστιάζοντας στο θέμα της ανάγκης ένταξης του συνόλου του κλάδου των ξεναγών στα μέτρα στήριξης.


Σε θετικό κλίμα και με στόχο την ένταξη του συνόλου των επαγγελματιών ξεναγών στα επιτακτικά μέτρα στήριξης λόγω COVID-19, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

Ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκαν στις ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού για τη θετική έκβαση της στήριξής τους. Ήδη, η ηγεσία του υπουργείου είχε έλθει σε επαφή με τα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών εστιάζοντας στο θέμα της ανάγκης ένταξης του συνόλου του κλάδου των ξεναγών στα μέτρα στήριξης.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ζητήθηκε, τέλος, από τους συμμετέχοντες εκπροσώπους του κλάδου -πρόεδρο Ν. Ξυλουρά, αντιπρόεδρο κ. Ευρ. Βλάση, γενική γραμματέα κα Αναστασία Γαϊτάνου και τον πρόεδρο του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών κ. Κρ. Πιπέρα- να υποβάλλουν τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν οι δικαιούχοι επαγγελματίες ξεναγοί.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top