Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Πέννυ Ζαγλαρίδου νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Τατιάνα Ρόκου - 09 Απρίλιος 2020, 12:49

Η κα Ζαγλαρίδου διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια.


Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Μονοπρόσωπη ΑΞΕ Αστέρας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε ότι η κα Πέννυ Ζαγλαρίδου αναλαμβάνει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου, με ισχύ από την 10η Απριλίου 2020.

Η κα Πέννυ Ζαγλαρίδου εντάσσεται στο δυναμικό του Αστέρα Βουλιαγμένης μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με το ξενοδοχείο Athens Marriott, στο οποίο κατείχε τη θέση της γενικής διευθύντριας.

Η κα Ζαγλαρίδου διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας, κατείχε ανώτερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις με έμφαση στο asset management στο χώρο της φιλοξενίας και σε συναφείς κλάδους. Στο portfolio της περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες, όπως η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Yanis Group (με έδρα το Λονδίνο), οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Bluegr hotels & resorts, Four Seasons, Hilton και Marriott International.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top