Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςScoot: Δύο βελτιωμένες επιλογές επιστροφής χρημάτων
Αεροπορικές εταιρείες

Scoot: Δύο βελτιωμένες επιλογές επιστροφής χρημάτων

Η Scoot είναι τώρα μια από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που προσφέρει στους πελάτες της την επιλογή να επιστραφούν τα χρήματα των πτήσεών τους σε μετρητά ή με άλλους τρόπους πληρωμής.

Τον προηγούμενο μήνα η Scoot είχε ανακοινώσει την πολιτική επιστροφής χρημάτων της, ενώ πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να ανανεώσει την εν λόγω πολιτική Για όλους τους πελάτες με κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις 15 Μαρτίου 2020 και ταξιδεύουν με πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν μεταξύ 23 Ιανουαρίου και 31 Μαΐου 2020 αλλά ακυρώθηκαν, η Scoot προσφέρει τώρα δύο βελτιωμένες επιλογές επιστροφής χρημάτων.

Α. Επιστροφή 100% μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής ή
Β. Επιστροφή 120% με vouchers της Scoot, που ισχύουν για χρήση εντός 12 μηνών, για να κάνουν οι πελάτες κράτηση για οποιαδήποτε άλλη περίοδο μέσω της ιστοσελίδα της Scoot.

Η Scoot παρείχε προηγουμένως στους πελάτες της την επιλογή επιστροφής 100% μέσω των ταξιδιωτικών κουπονιών Scoot. Οι πελάτες που επέλεξαν νωρίτερα την επιστροφή χρημάτων μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις νέες επιλογές επιστροφής χρημάτων. Όπως και πριν, οι πελάτες θα είναι σε θέση να εξυπηρετηθούν αυτομάτως και να επωφεληθούν από αυτές τις επιλογές για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Με αυτήν την ενημερωμένη πολιτική, η Scoot είναι τώρα μια από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που προσφέρει στους πελάτες της την επιλογή να επιστραφούν τα χρήματα των πτήσεών τους σε μετρητά ή με άλλους τρόπους πληρωμής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024