Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Η Ελλάδα παράδειγμα προς μίμηση στον τουρισμό, λέει ο Bill Gates

Τατιάνα Ρόκου - 14 Απρίλιος 2020, 16:30

Λαμπρή πρωτοβουλία το 'Greece From Home' για τον ιδρυτή της Microsoft.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πως η πανδημία του COVID-19 θα αλλάξει τη ζωή όλων στον πλανήτη, ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates αναφέρθηκε στις κινήσεις της Ελλάδα στον τουριστικό τομέα.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος είπε: (...) Και ας κοιτάξουμε τον τουρισμό - η τουριστική βιομηχανία είναι σίγουρα μια από τις πιο έντονα πληγείσες από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από το “Greece From Home”, μια λαμπρή πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Google.

Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται επίσης στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου: με τη χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσης με δυνητικούς πελάτες. Μέσω βίντεο στο YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφες σκηνές της φύσης, ακόμη και να κάνουν περιηγήσεις με τα πόδια ή να επισκεφθούν εστιατόρια - όλα εικονικά φυσικά.

Με το σωστό τρόπο, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να είναι σε θέση να φέρει έσοδα μέσω διαφημίσεων ή πωλήσεων προϊόντων. Και τουλάχιστον, είναι ένας τρόπος να διατηρείτε επαφή με το κοινό σας έως ότου είναι πρόθυμοι (και ικανοί) να ταξιδέψουν ξανά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top