Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Ελλάδα παράδειγμα προς μίμηση στον τουρισμό, λέει ο Bill Gates
Τουριστική πολιτική

Η Ελλάδα παράδειγμα προς μίμηση στον τουρισμό, λέει ο Bill Gates

Λαμπρή πρωτοβουλία το 'Greece From Home' για τον ιδρυτή της Microsoft.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πως η πανδημία του COVID-19 θα αλλάξει τη ζωή όλων στον πλανήτη, ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates αναφέρθηκε στις κινήσεις της Ελλάδα στον τουριστικό τομέα.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος είπε: (…) Και ας κοιτάξουμε τον τουρισμό – η τουριστική βιομηχανία είναι σίγουρα μια από τις πιο έντονα πληγείσες από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από το “Greece From Home”, μια λαμπρή πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Google.

Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται επίσης στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου: με τη χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσης με δυνητικούς πελάτες. Μέσω βίντεο στο YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφες σκηνές της φύσης, ακόμη και να κάνουν περιηγήσεις με τα πόδια ή να επισκεφθούν εστιατόρια – όλα εικονικά φυσικά.

Με το σωστό τρόπο, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να είναι σε θέση να φέρει έσοδα μέσω διαφημίσεων ή πωλήσεων προϊόντων. Και τουλάχιστον, είναι ένας τρόπος να διατηρείτε επαφή με το κοινό σας έως ότου είναι πρόθυμοι (και ικανοί) να ταξιδέψουν ξανά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024