Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενεργοποιείται για την 'επόμενη μέρα'
Προορισμός

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενεργοποιείται για την 'επόμενη μέρα'

Η εταιρεία Global Journey Consulting απέστειλε ένα προτεινόμενο πλάνο δράσεων, που μπορεί να ακολουθηθεί, με στόχο μια ομαλότερή μετάβαση στην κανονικότητα. Η μελέτη είναι διαθέσιμη από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης για όλους τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διαβλέποντας εγκαίρως το μεγάλο πρόβλημα της “επόμενης μέρας”, ζήτησε ενημέρωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (ΠΟΤ), του οποίου είναι συνεργαζόμενο μέλος.

Στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας και σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, η μεγάλη στον κλάδο της ισπανική εταιρεία Global Journey Consulting (επίσης συνεργαζόμενο μέλος του ΠΟΤ) απέστειλε ένα προτεινόμενο πλάνο δράσεων, που μπορεί να ακολουθηθεί σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο, με στόχο μια ομαλότερή μετάβαση στην κανονικότητα. Η μελέτη είναι διαθέσιμη από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης για όλους τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού.

“Η χώρα έχει ισχυροποιήσει το brand της. Η Ελλάδα θεωρείται μια χώρα σοβαρή, υπεύθυνη και οι συντονισμένες κινήσεις συνεργασίας, είναι αυτές που θα βοηθήσουν τον κλάδο να ανακάμψει πιο γρήγορα. Ο τουρισμός αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του, με τις προκλήσεις να είναι πολλές και ετερόκλητες”, αναφέρει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024