Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Εισφορά 100.000 ευρώ από τον ΠΑΣΥΞΕ για στήριξη της Πολιτείας έναντι του COVID 19

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Απρίλιος 2020, 12:03

Αρκετά ξενοδοχεία μέλη του Συνδέσμου ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας τόσο για την φιλοξενία επαναπατρισθέντων Κυπρίων για περίοδο 15 ημερών για προληπτικούς λόγους, όσο και για την ασφαλή ξεκούραση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δίνει τιτάνιο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Την προσπάθεια της Πολιτείας για αντιμετώπιση της πανδημίας ενισχύει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ κ. Χάρης Λοϊζίδης ενημέρωσε με επιστολή του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για την πρόθεση του Συνδέσμου να στηρίξει εμπράκτως τη μάχη για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Ειδικότερα, ο κ. Λοϊζίδης ενημέρωσε τον πρόεδρο κ. Νίκο Αναστασιάδη ότι ο ΠΑΣΥΞΕ, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, θα εισφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ, σε μία προσπάθεια να συμβάλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Το ποσό αυτό είναι επιπρόσθετο από εισφορές που έκαναν αυτοβούλως μέλη του Συνδέσμου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετά ξενοδοχεία μέλη του Συνδέσμου ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας τόσο για την φιλοξενία επαναπατρισθέντων Κυπρίων για περίοδο 15 ημερών για προληπτικούς λόγους, όσο και για την ασφαλή ξεκούραση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δίνει τιτάνιο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως επισημαίνεται και στην εγκύκλιο του ΠΑΣΥΞΕ προς τα μέλη του, “ο Σύνδεσμός μας και τα μέλη του δεν μπορούν να μείνουν απαθείς στις αυξημένες ανάγκες του κράτους”. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η απόφαση που έλαβε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στις 7 Απριλίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την εισφορά ύψους 100.000 ευρώ”.

Όπως τονίζεται στην επιστολή του προέδρου του Συνδέσμου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ΠΑΣΥΞΕ παραμένει αρωγός στις προσπάθειες σε συνεργασία πάντα με την Κυβέρνηση, ώστε να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, καθιστώντας την - και αυτή τη φορά - τον τομέα που θα συμβάλει στην ανάκαμψη της οικονομίας.

“Με την ευκαιρία αυτή ο ΠΑΣΥΞΕ διαβιβάζει τις ευχές του για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, με την προτροπή να παραμείνουμε όλοι στο σπίτι για να διασφαλίσουμε την υγεία τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Με υπομονή και δύναμη, θα καταφέρουμε να ξεπεράσει ο τόπος μας τις επιπτώσεις της πανδημίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top