Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ευρωπαϊκή Επιτροπή

‘Έξυπνες λύσεις’ θα επιτρέψουν τις καλοκαιρινές διακοπές φέτος λέει τώρα η Ursula von der Leyen

Τατιάνα Ρόκου - 21 Απρίλιος 2020, 10:14

'Νομίζω ότι θα βρούμε έξυπνες λύσεις για καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως λίγο διαφορετικά, με άλλα μέτρα υγιεινής, με λίγο περισσότερη κοινωνική απόσταση, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι βλέπουμε ότι θα βρούμε λύσεις', δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Οι Ευρωπαίοι θα βρουν “έξυπνες λύσεις” για να τους επιτρέψουν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές παρά την πανδημία του κορανοϊού, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Αυτή τη φορά, η δήλωσή της σε συνέντευξη στην Expresso Sunday, ήταν πιο αισιόδοξη από τη συμβουλή της το περασμένο Σαββατοκύριακο, ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους ακόμα.

“Νομίζω ότι θα βρούμε ‘έξυπνες λύσεις’ για καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως λίγο διαφορετικά, με άλλα μέτρα υγιεινής, με λίγο περισσότερη κοινωνική απόσταση, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι βλέπουμε ότι θα βρούμε λύσεις”, δήλωσε η von der Leyen.

Η πρόεδρος της Κομισιόν είπε είναι καλό οι χώρες της ΕΕ αρχίζουν να άρουν κάποια περιοριστικά μέτρα, αλλά προειδοποίησε τις κυβερνήσεις ότι πρέπει να προχωρήσουν “με προσοχή, βήμα προς βήμα και πάντα με επαγρύπνηση”.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε κατευθυντήριες γραμμές για τη βελτίωση του συντονισμού μεταξύ των 27 εθνικών πρωτευουσών για την άρση περιοριστικών μέτρων.

“Είναι δύσκολο να προβλεφθεί πώς θα είναι οι επόμενοι μήνες, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε να ζούμε με τον ιό”, είπε η von der Leyen, προσθέτοντας ότι εντυπωσιάζεται με τις λύσεις που έχουν βρέθηκε για να διατηρηθούν ζωντανοί αρκετοί οικονομικοί τομείς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top